Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τόσκας για υπόθεση Λεμπιδάκη: Μάθημα για τα σχολεία

Στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για τις λεπτομέρειες

 της επιχείρησης και τις περαιτέρω έρευνες για την απαγωγή και την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε παρουσία του αρχηγού της αστυνομίας Κωνσταντίνου Τσουβάλα και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.

Κατά την παρουσίαση ο Ν. Τόσκας χαρακτήρισε την υπόθεση «μάθημα για τα σχολεία» μια φράση που όπως είπε την άκουσε σε συγχαρητήριο τηλεφώνημα πρέσβη φίλης χώρας και την οποία ενστερνίστηκε.

«Η επιχείρηση ήταν τέλεια», επισήμανε ο υπουργός, καθώς τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες και όλα έγιναν όπως έπρεπε. «Σαν υπουργός δίνω θερμά συγχαρητήρια σε όλους και στους απλούς αστυνομικούς, είμαστε όλοι περήφανοι», πρόσθεσε.

«Αυτή την αστυνομία θέλουμε. Να δίνει καθημερινή μάχη με το έγκλημα, με αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς. Η αστυνομία κρίνεται από τέτοιες δύσκολες υποθέσεις όπως η απαγωγή στην Κρήτη» σημείωσε ο κ. Τόσκας.

«Η αστυνομία μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά και υπεύθυνα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες Είμαστε εδώ για να αποδώσουμε τα εύσημα σε όσους τα δικαιούνται. Στους αστυνομικούς μου επι 6 μήνες-186 ημέρες- δούλευαν σκληρά», δήλωσε από την πλευρά του ο αρχηγός της αστυνομίας Κωνσταντίνος Τσουβαλάς.

Στη συνέντευξη Τύπου επισημάνθηκε επίσης ότι δεν έχει εξακριβωθεί ποιος είναι ο «εγκέφαλος» της απαγωγής, εάν δηλαδή είναι κάποιος από τους συλληφθέντες, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν και άλλους εμπλεκομένους στην υπόθεση αλλά και για τον εντοπισμό των άλλων σημείων που τον έκρυβαν οι απαγωγείς.

Επιπλέον με βάση τα ως τώρα στοιχεία δεν έχει προκύψει απόπειρα απαγωγής του επιχειρηματία παλαιότερα ενω η 17χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση φέρεται να μην γνώριζε για την απαγωγή και καθοδηγούνταν από τον πατέρα της.

Επίσης, όπως ειπώθηκε, δεν έχει υπάρξει σύνδεση των κατηγορουμένων με άτομο ή άτομα στις φυλακές ενώ αρκετοί είχαν απασχολήσει για σοβαρά αδικήματα στο παρελθόν.

tovima.gr

_ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ -->


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια