Κωνσταντίνος Κίτσιος: ''Συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν στις εκλογές της ΠΟΑΣΥ


Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Κίτσιος συγχαίρει όσους εξελέγησαν στις εκλογές της ΠΟΑΣΥ


Διά της παρούσης επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς όλες και όλους τους συναδέλφους που εξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ), του δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού μας οργάνου.

Με στόχο την διασφάλιση ενότητας του συνδικαλιστικού μας κινήματος αλλά και το καλό του κλάδου και των συναδέλφων που εκπροσωπούμε, η συνεργασία μου με όλους μαζί αλλά και με κάθε έναν χωριστά θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητη και δεδομένη.

Ιδιαίτερα δε, θέλω να συγχαρώ τους αντιπροσώπους των Ενώσεων της Ηπείρου που εξελέγησαν, τον Γιώργο τον Παπατσίμπα και τον Βασίλη τον Νάκο οι οποίοι διεκδίκησαν επάξια και επιβραβεύτηκαν με την εμπιστοσύνη των συναδέλφων.

Γνωρίζοντας πολύ καλά και από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν στην πολύπαθη και ακριτική αυτήν γωνιά της χώρας  μας, εύχομαι από καρδιάς από την νέα τους θέση να συμβάλουν σημαντικά στην επίλυση των προβλημάτων αυτών.

Η Ήπειρος χρειάζεται μια δυναμική εκπροσώπηση!!

Χρειάζεται τη δική τους φωνή!!

Τη δική τους συνδρομή και συνεργασία!!

Θερμά συγχαρητήρια συνάδελφοι !!!

Ευχές για μία καλή και δημιουργική θητεία !!!!

 

Κωνσταντίνος Κίτσιος

Πρόεδρος Ε.Α.Υ. Ιωαννίνων


_