Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το δεύτερο συνέδριο για τη Δύναμη Αναγέννησης


Σε αίθουσα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η 2η ετήσια συνάντηση στελεχών της συνδικαλιστικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» της Ένωσης
Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

 Η ανακοίνωση:



Με σύνθημα «σεβασμός στο παλιό – ελπίδα στο μέλλον», διάχυτη ήταν η αισιοδοξία ότι η «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» η οποία θα κατέβει στις επόμενες εκλογές αυτόνομη, διεκδικεί την πλειοψηφία του Σωματείου.

Δεκάδες συνάδελφοι που θα είναι υποψήφιοι, αλλά και άλλοι τόσοι που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην συνάντηση, είναι η εγγύηση αυτού του συμπεράσματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την στήριξή τους, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ Λάζαρος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Νομού Θεσσαλονίκης κ. ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ Δημήτριος, ο πρώην Πρόεδρος τους Σωματείου Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και νυν Πρόεδρος του Σωματείου Αποστράτων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος, ο παλαιός συνδικαλιστής και νυν Υπεύθυνος Δημ Σχέσεων των Αποστράτων αλλά και Γενικός Γραμματέας της IPAΘεσσαλονίκης κ. ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος, ο παλιός συνδικαλιστής και νυν Ταμίας των Αποστράτων ΠΑΣΧΑΛΕΡΗΣ Παναγιώτης, ο επί τρεις θητείες πρώην Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων και νυν Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, καθώς και ο νομικός σύμβουλος της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» Δικηγόρος Θεσσαλονίκης κ. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ Ιωάννης.
Μετά από πολύωρη ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και προτάσεων η συνάντηση έληξε σε εξαιρετικά ενωτικό και φιλικό κλίμα, με την σύμφωνη απόφαση όλων το προσεχές διάστημα μέχρι τις εκλογές, ομάδες εργασίας να επισκεφτούν όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Θεσσαλονίκης, με σκοπό να καταγράψουν όλα τα προβλήματα και να συνομιλήσουν με όλους τους συναδέλφους. Για τον σκοπό αυτό διανεμήθηκε και υλικό της παράταξης σε όλους τους υποψηφίους.
Με όραμα την ελπίδα για ένα καλύτερο εργασιακό αύριο και μια κοινωνικότερη Αστυνομική οικογένεια, μακριά από πολιτικούς προσδιορισμούς, ανοίγεται πεδίο δόξης λαμπρό για όλους όσοι είναι ήδη στελέχη της παράταξης, αλλά και για όσους επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτή την προσπάθεια. Το μέλλον μας ανήκει. Στους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης αξίζει ένα πιο ισχυρό Σωματείο και για αυτό θα εργαστούμε.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Η Συντονιστική Επιτροπή
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος Tμήμα Τουριστικής Αστυνομίας
ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης  ΔΑΕΘ/ΥΑΤ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος ΔΑΕΘ/ΥΜΕΤ


_ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ -->


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια