Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πυροβολισμοί, ξυλοδαρμοί και πλαστές ταυτότητες στο κέντρο της Αθήνας


Χθες το μεσημέρι άγνωστοι πυροβόλησαν έξω από τον υπό κατάληψη χώρο στην Ομόνοια στην οδό Σουρμελή 6 όπου βρίσκονταν αρκετοί μετανάστες.


Πληροφορίες του Bloko.gr αναφέρουν πως μία ομάδα αλλοδαπών πλησίασε από την πλαϊνή είσοδο της κατάληψης σε μία προσπάθεια να βάλουν μέσα στο κτίριο μετανάστες. Από το κτίριο βγήκε μια ομάδα αλλοδαπών με καδρόνια και ρόπαλα στα χέρια και προκλήθηκε συμπλοκή.

 Από την ομάδα των αλλοδαπών που ήταν έξω ένα άτομο τράβηξε όπλο και πυροβόλησε δύο φορές προς το εσωτερικό του κτιρίου. Η μία βολίδα κατέληξε σε ένα αυτοκίνητο και η δεύτερη σε έδαφος. Αμέσως μετά οι εμπλεκόμενοι εξαφανίστηκαν.

Όταν στο σημείο πήγαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, ένας άνδρας από την κατάληψη τους παρέδωσε δύο πλαστές ταυτότητες, που φέρονται να έχουν εκδοθεί από το Τ.Α. Ομόνοιας, λέγοντάς τους πως έπεσαν από τα άτομα που βρίσκονταν εκτός κτιρίου.

Την υπόθεση ανέλαβε η κρατική ασφάλεια ενώ ενημερώθηκαν αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ. Μάλιστα οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που παρέλαβαν τις πλαστές ταυτότητες δέχθηκαν επίπληξη από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής διότι δεν κράτησαν στο σημείο το άτομο που τους τις παρέδωσε.


_ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ -->


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια