Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διαμαρτυρίες στο Κοπανάκι για «παραβίαση οικογενειακού ασύλου»

Για «παραβίαση οικογενειακού ασύλου» από αστυνομικούς διαμαρτύρονται κάτοικοι του Κοπανακίου, με τα συμβάντα να σημειώνονται χθες το πρωί.


Σύμφωνα με τους ίδιους, χθες το πρωί είδαν ότι αστυνομικοί υπάλληλοι, μάλλον της Ασφάλειας, με πολιτικά, μετέβησαν σε σπίτια στο Κοπανάκι και έκαναν έρευνες στο εσωτερικό τους, χωρίς – όπως κυκλοφόρησε στην τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας – να δείξουν εντάλματα έρευνας και δίχως συνοδεία εισαγγελέα.
Στο Κοπανάκι επικρατεί ανησυχία, ενώ τους τελευταίους δύο μήνες, όπως λέγεται, σημειώνονται πολλές κλοπές, χωρίς να υπάρχει αστυνόμευση, ενώ τους προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι χθες το πρωί, λίγο πριν από τις 7.30, έγιναν αστυνομικές επιχειρήσεις σε σπίτια οικογενειών με μικρά παιδιά. Όλο το προηγούμενο διάστημα κακοποιά στοιχεία δρούσαν ανεξέλεγκτα και χτυπούσαν ηλικιωμένους για να τους κλέψουν 50 ευρώ. Στην Τοπική Κοινότητα ζητούν να είναι διαρκής η αστυνόμευση, ώστε να μπορούν να αισθανθούν ασφάλεια, μιας και το Α.Τ. Κοπανακίου καταργήθηκε, και οι αστυνομικές επιχειρήσεις να κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση, της πρόληψης και της εμπέδωσης αισθήματος.

πηγή: tharrosnews.gr


_ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ -->


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια