Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Κύριε Αρχηγέ δώστε μία λύση στο ζήτημα των ανθυπαστυνόμων''


Ένας ανθυπαστυνόμος απευθύνεται στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ζητώντας λύση στο ζήτημα που έχει προκύψει με τους ανθυπαστυνόμους.


Κύριε Αρχηγέ απευθύνομαι σε εσάς  με σεβασμό στον θεσμό που Υπηρετείτε.

 Είμαι Ανθυπαστυνόμος της Ελληνικής Αστυνομίας και έχω εισαχθεί με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων , υπερήφανος που από την θέση μου μπορώ και κάνω με επαγγελματισμό την δουλειά μου καθημερινά. Αγωνίζομαι και εγώ όπως 1000αδες συνάδελφοι μου να ζήσω την οικογένεια μου πάρα την οικονομική πίεση που έχουμε όλοι υποστεί και καθημερινά  προσπαθώ να προφέρω και εγώ στην συνολική προσπάθεια για την εμπέδωση του αγαθού της ασφάλειας των Ελλήνων πολίτων.

 Δεν επιθυμώ να πάρω την θέση κανενός Αξιωματικού [αν ήθελα θα έδινα πανελλαδικές].

Χωρίς δική μου όμως υπαιτιότητα με την ψήφιση του τελευταίου στρεβλού ως αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων  νόμου αναφορικά με το βαθμολόγιο, βλέπω συνεχώς συνάδελφους μου νεότερους μου - υφισταμένους μου , να προάγονται και να βρίσκομαι εγώ  υφιστάμενος τους χωρίς καμία λογική, (επειδή είχαν τα χρήματα που εγώ δεν διαθέτω να τζογάρουν και να  κέρδισαν ένα δικαστήριο) .

 Διαφορά δικηγορικά γραφεία προωθούν συνεχώς δικαστικές αγωγές [όχι αφιλόκερδος στερώντας από πολλούς συνάδελφους χρήματα απαραίτητα για την διαβίωση τους]   οι αποφάσεις τους δε, συνεχώς  καταστρατηγούν οποιαδήποτε έννοια ιεραρχίας στο σώμα. Πρόσφατα μας ενημέρωσαν ότι προωθείτε η διαδικασία της πιλοτικής δίκης μέσω του ΣΤΕ η οποία αν κερδηθεί για τρίτη φορά εγώ προσωπικά θα δω μέσα από την Υπηρεσία μου να προάγονται νεότεροί Ανθυπαστυνόμοι εις βάρος μου.

 

Αξιότιμε κ. Αρχηγέ  της Ελληνικής Αστυνομίας δώστε μια δίκαιη λύση στο ζήτημα των Ανθυπαστυνόμων. Σταματήστε των διασυρμό , το αίσθημα αδικίας την απαξίωση ,  αλλά και την οικονομική μας εξαθλίωση μας .


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια