Ιδιοκτήτης πιτσαρίας έδεσε αγελάδα στο ταβάνι του μαγαζιού του!Πολλά επικριτικά σχόλια, αλλά και διαμαρτυρίες στα social media κι όχι μόνο έχει προκαλέσει η  απόφαση του ιδιοκτήτη μιας πιτσαρίας να κρεμάσουν μια αγελάδα από το ταβάνι του μαγαζιού!

Πριν προβείτε σε συμπεράσματα και χωρίς να σημαίνει και κάτι περισσότερο σε πολλούς από εσάς αυτή η επισήμανση, να σας ενημερώσουμε ότι η διαφορά που κάνει τη λεπτομέρεια είναι ότι επρόκειτο για ταριχευμένο και όχι ζωντανό πλάσμα.

Ακόμα κι έτσι όμως πολλοί πελάτες δεν εκτίμησαν το γεγονός ότι θα γευματίζουν και από πάνω τους θα κρέμεται ένα κουφάρι!


Πάντως οι ιδιοκτήτες του καταστήματος στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, δεν έψαχναν για κάποια εκκεντρική διακόσμηση για να γίνουν γνωστοί και να αυξήσουν το πελατολόγιό τους, απλώς ήθελαν να περάσουν μ’ αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα για την κατανάλωση κρέατος.

«Η αγελάδα δεν έχει κρεμαστεί για διακόσμηση. Η εγκατάσταση έχει μια αποστολή» επισημαίνουν οι ιδιοκτήτες ο Φεντερίκο και η Μέλισσα Πισανέλι στη σελίδα του καταστήματος στο Facebook.


Τη δυσαρέσκειά τους για τη συγκεκριμένη εγκατάσταση έχουν εκφράσει πολλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων, με την πλειοψηφία να την χαρακτηρίζει ως «αηδιαστική» και «αδιανόητη».

Το εστιατόριο Etica έκανε εγκαίνια πρόσφατα και η ιδιορρυθμία των ιδιοκτητών του, όχι μόνο να το σχεδιάσουν σαν σφαγείο με γυάλινους τοίχους που κάνουν ορατό το εσωτερικό του σε περαστικούς, αλλά και το τωρινό έκθεμα που έχει συγκεντρώσει την οργή των χρηστών στα social media.


Ειδικότερα, σχεδόν 7.000 άτομα συμμετείχαν με την ηλεκτρονική υπογραφή τους σε αίτηση για να απαγορευτεί η ταριχευμένη αγελάδα (εδώ), ενώ πολλοί έχουν εκφράσει κακή κριτική στη σελίδα του εστιατορίου στο Facebook.

Πηγή: now24.gr
_ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ -->