Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι ορίζει η προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου για το Δ.Σ της 'Ενωσης Αστυνομικών Ηρακλείου


Ακυρώνει το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου με προσωρινή διαταγή που εξέδωσε την ενέργεια 

της πλειοψηφίας των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Ηρακλείου για την ανασύσταση του συμβουλίου και την ανακατανομή των ρόλων και των αρμοδιοτήτων.
Όπως είναι γνωστό η πλειοψηφία των πέντε προχώρησε σε αντικατάσταση των αξιωμάτων που κατείχαν οι τέσσερις, χαρακτηρίζοντας τους ουσιαστικά ανεπαρκείς, ζητώντας παράλληλα να τους παραδοθούν ταμείο και βιβλία.
Η ενέργεια αυτή προκάλεσε εμφυλιακό κλίμα στους κόλπους της ΕΛΑΣ και σφοδρή σύγκρουση καθώς επι της ουσίας δεν μπορεί να λειτουργήσει το συνδικαλιστικό όργανο.
20 μέλη της Ένωσης προσέφυγαν στην δικαιοσύνη με ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας να ακυρωθεί η ενέργεια αυτή.
Το δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία αποδέχεται το αίτημα τους μέχρι την κυρία συζήτηση της υπόθεσης τον Δεκέμβριο.
 Η εξέλιξη αυτή επαναφέρει την διοίκηση της Ένωσης στην προτεραία κατάσταση ως προς τα πρόσωπα και τους ρόλους που είχαν με την συγκρότηση τους σε σώμα.
Να σημειωθεί ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεκάδες είναι τα μέλη-αστυνομικοί που ζητούν την διεξαγωγή γενικής συνέλευσης το συντομότερο δυνατόν ώστε να ξεκαθαριστούν τα πράγματα και να υπάρξει διέξοδο σε αυτήν την κρίση.
Με την προσωρινή αυτή απόφαση το δικαστήριο λέει: ότι νόμιμη διοίκηση είναι αυτή που ήταν από την αρχή, πριν συμβούν όλα αυτά με την ανακατανομή των αξιωμάτων.
cretalive.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια