Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Όλα είναι πίτσα! Φάρμα σε σχήμα πίτσας καλλιεργεί μόνο υλικά για πίτσα!


Με δεδομένο την επιθυμία τους να παρασκευάσουν πίτσα μόνο με φρέσκα βιολογικά υλικά, δύο γυναίκες από τον Καναδά σκέφτηκαν κάτι εντυπωσικό.

Η Naomi Paley και η Rachel Kraynick στο Yorkton του Καναδά αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια φάρμα όπου κάθε τμήμα της θα ήταν αφιερωμένο σε ένα υλικό! Το αγρόκτημα έχει κυκλικό σχήμα και χωρίζεται σε δέκα τμήματα, το καθένα από τα οποία είναι αφιερωμένο στην καλλιέργεια ενός διαφορετικού συστατικού για την επικάλυψη της πίτσας.


Κρεμμύδια, βασιλικός, ρίγανη, ντομάτες, πιπεριές, σκόρδο και άλλα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων του τυριού που παράγεται από αγελαδινό γάλα από τις αγελάδες που βόσκουν εκεί, αλλά και του ζαμπόν από χοίρους που καταλαμβάνουν ένα άλλο τμήμα του αγροκτήματος.


Μάλιστα, η ιδέα τους λειτουργεί πλέον και εκπαιδευτικά, αφού πολλοί μαθητές έρχονται εδώ για να δουν από κοντά τις καλλιέργειες. Οι πίτσες ψήνονται στο αγρόκτημα και καταναλώνονται επιτόπου ή μπορεί κάποιος να τις παραλάβει για το σπίτι. Το σημαντικό εδώ είναι η παράδοση στις καλλιέργειες, αλλά και η σημασία που δίνεται στη φρεσκότητα και την εποχικότητα των υλικών.


Πηγή: perierga.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια