Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΜΕΝΣ: Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία ΑΝΥΕΘΑ για ενότητα

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ΠΟΜΕΝΣ, χαιρετίζει την πρωτοβολία του ΑΝΥΕΘΑ για ενότητα και διάλογο για την αλλαγή των φωτογραφικών διατάξεων του άρθου 27 του
νομοσχεδίου ΥΠΕΘΑ.
Η ΠΟΜΕΝΣ μετά από πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημητρίου Βίτσα έλαβε γνώση της προτεινόμενης τροποποίησης του άρθρου 30Γ του Ν.1264/1982.
Ο πρόεδρος ΠΟΜΕΝΣ, αφού χαιρέτησε την πρωτοβουλία του κ. ΑΝΥΕΘΑ, εξέφρασε την επιθυμία απαλοιφής των φωτογραφικών ρυθμίσεων του άρθρου 27.
Ο κ. ΑΝΥΕΘΑ στο πλαίσιο της διασφάλισης της ενότητας και της ηρεμίας των Ε.Δ. ζήτησε να υπάρξει διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου.
Την ίδια διάθεση εξέφρασε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΠΟΜΕΝΣ.
Η ΠΟΜΕΝΣ ήταν, είναι και θα είναι πάντα υπέρ της ενότητας και της ομόνοιας, για το καλό της θεσμικής εκπροσώπησης των συναδέλφων στρατιωτικών.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας τιμώντας την Ομοσπονδία μας, γνωστοποίησε τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του άρθρου 30Γ του Ν.1264/1982, προκειμένου να κατατεθούν οι προτάσεις – παρατηρήσεις μας.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια