Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτό είναι το πιο βρόμικο εστιατόριο στον κόσμο και ανήκει σε Έλληνα!


Αν έτυχε να βρεθείτε κάποια στιγμή στο Λονδίνο και επισκεφτήκατε το συγκεκριμένο εστιατόριο χωρίς να πάθετε κάτι, τότε μάλλον είστε εξαιρετικά τυχεροί άνθρωποι.

Οι βρετανικές Αρχές έβαλαν λουκέτο στην ελληνική ταβέρνα «Ζορμπάς» στο Bayswater του Λονδίνου και απαγόρευσαν για πάντα στον ιδιοκτήτη να ανοίξει ξανά εστιατόριο σε βρετανικό έδαφος.


Η απόφαση ήρθε μετά από το χαρακτηρισμό του καταστήματός του στο trip advisor ως «το πιο βρώμικο στον κόσμο», πράγμα που επιβεβαιώθηκε από την εισβολή του Υγειονομικού στο χώρο του.

Το εστιατόριο, που βρίσκεται δίπλα στο Χάιντ Παρκ, ήταν γεμάτο με περιττώματα τρωκτικών και αβγά κατσαρίδων, ενώ οι μύγες είχαν κάνει «φωλιά» σε ένα μπολ με ταχίνι.


Εκτός από τις προαναφερθείσες ποινές, στο σεφ Παύλο Πίττα και στην εταιρεία του «Le Palefco» επιβλήθηκε και πρόστιμο £ 12.800 από το δικαστήριο του Westminster.

Ο 60χρονος ιδιοκτήτης παραδέχθηκε τις κατηγορίες για μη προστασία των τροφίμων από παράσιτα και ότι το φαγητό του ήταν «ακατάλληλο για κατανάλωση».


Ο δικαστής Margot Coleman είπε στον Πίττα: «Σε όλα μου τα χρόνια που ασχολούμαι με αυτού του είδους τις περιπτώσεις, το εστιατόριο σας είναι ένα από τα πιο βρώμικα που έχω δει».


Πηγή: news.gr
_ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ -->


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια