Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με ενωμένες δυνάμεις μεταφέρουμε το μήνυμα της πρόληψη του καρκίνου του μαστού στο Αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου


Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) Ηρακλείου σε συνεργασία με την Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού «Στόχος – Πρόληψη» με απόλυτη επιτυχία μετέφεραν το μήνυμα της
πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης (αυτοεξέταση και μαστογραφία), στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου. 
Το Σάββατο (21/10/2017) εξετάστηκαν 31 γυναίκες (Αστυνομικοί – Πολιτικοί Υπάλληλοι – σύζυγοι και σύντροφοι Αστυνομικών), έχουν ήδη συμπληρωθεί τα ραντεβού για το Σάββατο 04/11/2017 και υπάρχει λίστα αναμονής για την 08/03/2018, πλην όμως μην σταματάτε να δηλώνετε τη συμμετοχή σας. 

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν πάλι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, δωρεάν, με πλήρη εχεμύθεια, δεσμευόμενοι από το ιατρικό απόρρητο και χωρίς ουδεμία υποχρέωση των εξεταζόμενων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι υπηρετούντες ή υπηρέτησαν στην Δ.Α. Ηρακλείου, (Αστυνομικοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία – Πολιτικοί υπάλληλοι) και οι σύζυγοι - σύντροφοι των Αστυνομικών και επαναλαμβάνομαι ότι δεν είναι μόνο θλιβερό προνόμιο των γυναικών ο καρκίνος του μαστού. 
Ευχαριστούμε τους 
- Ευστράτιο Καραγιαννακίδη : Ιατρό Ακτινοδιαγνωστικής
- Γεώργιο Προκοπάκη : Ιατρό Χειρουργός
- Γεωργία Μηλάκη : Παθολόγο – Ογκολόγο
Υπεύθυνοι για την εύρυθμη συνεργασία είναι ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου κ. Μανόλης Ζαχαριουδάκης και η Αντιπρόεδρος "Στόχος - Πρόληψη για τον καρκίνο" και ιδρύτρια παραρτήματος Κρήτης κ. Κλεάνθη Ζαχαράκη.

Για την καλύτερη οργάνωση, και εξυπηρέτηση σας, θα επιθυμούσαμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στα μέλη του Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου, όπως έχουν οριστεί σε προγενέστερη ανακοίνωση μας.
Ραντεβού το Σάββατο 04/11/2017 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου.
Σας περιμένουμε 
Για την Τοπική Διοίκηση

Ο Πρόεδρος _ Μανόλης Ζαχαριουδάκης 
H Γενική Γραμματέας_ Έφη Φλουρή
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια