Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Κόβονται" από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου οι βραδινές βάρδιες της ομάδας «ΔΙΑΣ»

Σε μία χρονική περίοδο όπου η παραβατικότητα μέσα και έξω από την πόλη της Μυτιλήνης είναι σε


 έξαρση λόγω κυρίως του μεταναστευτικού προβλήματος, η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου κόβει τις βραδινές βάρδιες της ομάδας «ΔΙΑΣ», δημιουργώντας έτσι ένα κλίμα ανασφάλειας των πολιτών της Λέσβου.
Κι αυτό γιατί οι άνδρες των ομάδων της «ΔΙΑΣ», έχουν εδώ και πολύ καιρό καταφέρει με τη δική τους συνδρομή, να μεταφέρουν στους πολίτες ένα αίσθημα ασφάλειας, αφού με τις συνεχείς τους περιπολίες δίνουν το δικό τους έντονο παρόν και διασφαλίζουν την τάξη.
Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του LesvosNews.gr, η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου έχει αποφασίσει να κόψει τις περιπολίες της ομάδας «ΔΙΑΣ» κατά τις βραδινές ώρες, από τις 19:00 το απόγευμα μέχρι τις 01:00 λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
Μάλιστα μετά τις 01:00 υπάρχουν μόνο οι περιπολίες με αυτοκίνητα της Αστυνομίας, τα οποία ωστόσο δεν είναι και τόσο ευέλικτα όπως οι μηχανές της ομάδας «ΔΙΑΣ» που επεμβαίνουν πολύ πιο άμεσα σε οποιοδήποτε συμβάν.
Δεν καταφέραμε παρά την προσπάθειά μας να επικοινωνήσουμε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λέσβου Ανδρέα Στεφάνου, για να μας εξηγήσει τους λόγους αυτής της απόφασής του.
Καταφέραμε όμως να επικοινωνήσουμε με τον Πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου Δημήτρη Αλεξίου ο οποίος μας είπε:
«Όντως είναι αλήθεια ότι η δύσκολη βάρδια που εκτελούσαν οι άνδρες της ομάδας «ΔΙΑΣ» από τις 19:00 μέχρι τις 01:00 μετά τα μεσάνυχτα κόβεται… Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο ο κ. Στεφάνου πήρε αυτή την απόφαση… Οι ώρες αυτές είναι ώρες με συχνά περιστατικά και θεωρούμε ότι η απόφαση αυτή θα έχει αρνητικά αποτελέσματα… Ειδικά η πόλη της Μυτιλήνης χρειάζεται πολύ προσοχή… Η παραβατικότητα όπως γνωρίζετε όλοι είναι συνεχώς σε έξαρση…»
lesvosnews.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια