Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πανικός στο Κοπανάκι Μεσσηνίας - Έξι τραυματίες από πυροβολισμούς σε ταβέρνα

Λίγες ώρες μετά τους πυροβολισμούς σε κέντρο διασκέδασης στη Γλυφάδα όπου έχασε τη ζωή του ένας άνδρας και τραυματίστηκαν τρεις, ένα ακόμη ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε, αυτή τη φορά
στη Μεσσηνία και πιο συγκεκριμένα στο Κοπανάκι όπου ένας Ρομά, σε κατάσταση μέθης αναφέρουν οι πληροφορίες, διαπληκτίστηκε με τον ψήστη, έφυγε από το κατάστημα και πήγε στο σπίτι του που βρίσκεται περίπου 3 χιλιόμετρα μακριά.

Λίγη ώρα μετά επέστρεψε και όπως αναφέρουν πηγές ενημέρωσης του Bloko.gr εισέβαλε στην ταβέρνα και άρχισε να πυροβολεί με κυνηγετική καραμπίνα.

 Στην περιοχή επικράτησε πανικός ενώ ο αδερφός του δράστη που ήταν έξω από την ταβέρνα πυροβολούσε και εκείνος, επίσης με κυνηγετική καραμπίνα.

Στη συνέχεια ένας από τους δύο δράστες κι αφού δεν είχε άλλα φυσίγγια επιχείρησε να φύγει και καταδιώχθηκε από τους περίοικους οι οποίοι τράκαραν το αυτοκίνητό του, τον ακινητοποίησαν και στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

 Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν έξι άτομα. Ο ένας έχει σοβαρό τραύμα στο μάτι, ο δεύτερος στο στήθος ενώ ένας τρίτος είδε τον Ρομά που μπήκε στην ταβέρνα να ακουμπά την καραμπίνα στο πόδι του και να τον πυροβολεί. Σκάγια από τους πυροβολισμούς δέχθηκαν και ακόμη τρία άτομα.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τη σύλληψη του δεύτερου δράστη.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια