Για ποιο λόγο ένας Λονδρέζος διαφημίζει τα ... μικρά προσόντα του;


Τις περισσότερες φορές οι άνδρες το κρύβουν ή κάποιες άλλες φροντίζουν να υπερηφανεύονται για τα προσόντα τους, είτε υπάρχουν είτε όχι.

Ο Ant Smith έκανε αυτό που σχεδόν κανένας άνδρας δεν θα έκανε: βγήκε στον κόσμο και ανακοίνωσε πως έχει μικρό πέος. Και μην νομίζετε ότι απλά το ανακοίνωσε σε λίγους φίλους και γείτονες. Το έκανε από τη συχνότητα της τηλεόρασης, ώστε το μήνυμά του να φτάσει στα πέρατα της Αγγλίας και, γιατί όχι, του κόσμου!


Όπως είπε, μικρό πέος θεωρείται αυτό που είναι μικρότερο από 7 εκατοστά σε στύση, συγκρινόμενο με το «φυσιολογικό» των 12 εκατοστών. Ο Smith είπε πως το δικό του είναι στα 9 εκατοστά, αν και δεν έμεινε εκεί.

Αφού έγραψε και τη «Βίβλο του μικρού πέους», θεωρητικοποιώντας τα λίγα κυβικά του, παίζει πια σε διαφημιστική εκστρατεία μιας εταιρίας με παραϊατρικό εξοπλισμό, ενημερώνοντας άπαντες πως «δεν υπάρχει τίποτα κακό στο μικρό πουλί».


Ο σκοπός της διαφήμισης είναι να μεταδώσει το μήνυμα πως οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα της εταιρίας για να τσεκάρουν στο σπίτι την υγεία τους ακόμη κι αν έχουν «μικρό πουλί»!

Οι γιγαντοαφίσες του Λονδίνου γέμισαν από το μικρό ανδρισμό του, που καλεί τους Λονδρέζους να προσέχουν την υγεία τους. Η όλη ιδέα ήταν της εταιρίας Thriva, που θέλει να κάνουμε προληπτικούς ελέγχους αίματος στο σπίτι μας.


«Παρά το παιχνιδιάρικο του πράγματος», είπε ο πρωταγωνιστής της στην εφημερίδα «Metro», «είναι ένα σοβαρό μήνυμα». Όσο για την άλλη εμπειρία του, είπε: «Μεγαλώνοντας, ήταν ένα πολύ ντροπιαστικό πράγμα για μένα. Στα 9 εκατοστά, δεν ήταν τόσο μικρό, αλλά έμοιαζε πολύ μικρότερο από όλων των άλλων. Με πείραζαν στο σχολείο και ένιωθα τέτοια ντροπή που δεν έκανα σεξ πριν από τα 21 μου»…


Πηγή: newsbeast.gr
_