Οργή της οικογένειας Ζαφειρόπουλου: «Τους κλείδωσαν και τον δολοφόνησαν»


Η οργή της οικογένειας για την εν ψυχρώ δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στο κέντρο της 

Αθήνας, σε μια περιοχή όπου μένουν πολιτικοί (ανάμεσά τους ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας) και η ασφάλεια είναι αυξημένη, ξεχειλίζει.
Είναι ξεκάθαρη στη δήλωση της θείας του θύματος, της Ντάνας Ζαφειροπούλου – Οικονομοπούλου. Πως κατάφεραν οι δράστες να φύγουν ανενόχλητοι από τον τόπο της δολοφονίας. «Μπροστά από δεκάδες κάμερες, σε ώρα εργασίας, δυο αδίστακτοι εγκληματίες μπαίνουν σε ένα γραφείο, κλειδώνουν τους παριστάμενους και δολοφονούν με σιγαστήρα έναν πατέρα που κάνει τη δουλειά του», λέει.
«Τέτοια εγκλήματα θα έπρεπε να έχουν καταστεί αδιανόητα» τονίζει. Και αυτό, καταλήγει, δεν αφορά την οικογένεια του δολοφονημένου ποινικολόγου.

Η δήλωση της Ντάνας Ζαφειροπούλου – Οικονομοπούλου

«Στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από δεκάδες κάμερες, σε ώρα εργασίας, δυο αδίστακτοι εγκληματίες μπαίνουν σε ένα γραφείο, κλειδώνουν τους παριστάμενους και δολοφονούν με σιγαστήρα έναν πατέρα που κάνει τη δουλειά του. Ο Μιχάλης Επαμ. Ζαφειρόπουλος, εγγονός Δικαστή, γιος Δικηγόρου και υπηρέτης της Θέμιδας δεν θα ξαναμιλήσει με τα παιδιά του. Σε κάποιους από εμάς σήμερα δεν αρκεί ότι σε Κράτη Δικαίου οι εγκληματίες βρίσκονται, συλλαμβάνονται και τιμωρούνται. Τέτοια εγκλήματα, όπως και τόσα άλλα, έπρεπε να έχουν καταστεί αδιανόητα. Και αυτό δεν αφορά μόνο τη δική μας οικογένεια. Αφορά κάθε οικογένεια».
newsit.gr
_