Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ευχές από την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης ενόψει εορτασμού του Αγίου Αρτεμίου

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας στη Νεάπολη Λασιθίου γιόρτασε σήμερα η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο, Προστάτη
της Ελληνικής Αστυνομίας, σε μία σεμνή τελετή που συνδιοργανώθηκε με επιτυχία από την Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου και την Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου.
Μετά το πέρας της δοξολογίας, η Ένωση μας μοίρασε στο χώρο του Τ.Α.Ε. Λασιθίου (πρώην Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης) τρόφιμα σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, ως ένδειξη κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας την δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνουμε όλοι μας.

ag artemiou2 2017
Ενόψει της ονομαστικής εορτής του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμου, η Ένωση μας προσέφερε στο Σεβασμιώτατο ένα συμβολικό δώρο με την ευχή για έτη πολλά από το σύνολο των Αξιωματικών της Κρήτης.
ag artemiou3 2017
Τέλος ευχόμαστε ο Άγιος Αρτέμιος να έχει υπό τη σκέπη του κάθε αστυνομικό που καθημερινά μάχεται κατά την εκτέλεση του καθήκοντος για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών, για μία ευνομούμενη, ασφαλή και ειρηνική κοινωνία.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!

http://penaa.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια