Σοκ! Αστυνομικοί κυνηγοί κεφαλών αναρχικών - Μανιφέστο βλακείας, άγνοιας ή μισαλλοδοξίας;

Το bloko.gr έχει επιλέξει τους τελευταίους μήνες να μην δημοσιοποιεί κείμενα των αυτοαποκαλούμενων ως ομάδα υψηλής αστυνόμευσης. Και το επιλέξαμε πρώτον, επειδή ως
κείμενα, θέση, στρουκτούρα και άποψη παραπέμπουν σε καραγωγούς της παλιμπαιδίδουσας αφέλειας, δεύτερον, ως καθεαυτά (θεωρητικά ή υποθετικά τουλάχιστον) κείμενα αστυνομικών προσβάλουν τους αυθεντικούς αστυνομικούς έστω και δια της μακιαβελικής συλλογικής αντιπροσώπευσης και τρίτον, επειδή αποπνέουν μισαλλοδοξία και φανατισμό. Όσο παίξαμε, παίξαμε μειδιώντας με τους λεόντειους επηρμένους, φανφαρόνικους και βερμπαλίζοντες λόγους περί εξάρθρωσης συμμοριών, συλλήψεων τρομοκρατών και απαγωγέων.

Όμως, οι κ.κ. αυτοί ξεπέρασαν κάθε όριο, έχοντας -εάν είναι όπως πιστεύεται αστυνομικός ή αστυνομικοί- διαβεί το δικό τους Ρουβίκωνα. Η δημοσιοποίηση μιας νέας επιστολής κενής νοήματος και περιεχομένου αλλά γεμάτης από φωτογραφίες "καταζητούμενων" όπως υποστηρίζουν αναρχικών, έχουμε την αίσθηση ότι πρέπει ν' αποτελέσει το εφαλτήριο για την ηγεσία ώστε να ξεσκεπάσει την μάσκα αυτών των απίθανων ανθρώπων και εάν πρόκεται για αστυνομικούς, να τους παραπέμψει στα πειθαρχικά συμβούλια.

Γιατί εκτός από αφελείς, είναι κι επικίνδυνοι. Έρχονται μέσα στην ανοησία τους, παραμονές δύο μεγάλων επαιτείων, να ρίξουν λάδι σην φωτιά, ενεργοποιώντας με εμπύρευμα μισους την άλλη μαύρη και θολών προθέσεων αντίδραση. Όχι αυτή των υγειών αναρχικών, αλλά αυτών που υποδύονται ή προσποιούνται τους αναρχικούς, έχοντας μετατρέψει τα Εξάρχεια σε γκρίζα ζώνη εμπορίας ναρκωτικών, γυναικών και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Παρατίθεται το κείμενο και οι φωτογραφίες.Αποκαλύπτουμε  τους ανίκητους «μπαχαλάκηδες » , τους αντιεξουσιαστές που εμπνέουν τρόμο στα ΜΑΤ , τα αδίστακτα τάγματα  αναρχικών που έχουν κάνει άνω- κάτω την Αθήνα  .
Για να καταλάβετε γιατί ακυρώσαμε την σύσταση και δράση ομάδων αντι-χούλιγκαν σε Αθήνα ( Εξάρχεια ) και Θεσσαλονίκη.
Για να καταλάβετε ¨τα παιχνίδια ¨ που παίζονται . Οι μεν διατηρούν και ¨καλλιεργούν ¨ αυτές τις έκνομες συμπεριφορές ως βαλβίδα αποσυμπίεσες της κοινωνίας . Μια συνταγή δηλαδή για να ¨περνάνε ¨ τα μέτρα των μνημονίων χωρίς αντίδραση της κοινωνίας , και για να μην φτάσουμε σε πραξικόπημα .( αντικαθιστούν δηλαδή ¨ελεγχόμενα¨ την δική σας κοινωνική αντίδραση και αγανάκτηση.)
Οι δε , ( που δεν είναι στην εκάστοτε κυβέρνηση ) για όλους τους άλλους λόγους οικονομικού και μικροπολιτικού συμφέροντος   Αυτό είναι το γιατί κύριε Υπουργέ προστασίας του Πολίτη. Γιατί συνεχίζουμε να επιτρέπουμε την  ανήθικη εκμετάλλευσης αυτών των παιδιών και μάλιστα , σε δημόσια θέα .

 

Αν σας πούμε ποιών παιδιά είναι αυτά , θα τιναχθείτε από το κάθισμά σας .

 

Ο συγκεκριμένος φορεί τώρα φακούς επαφής . Σύντομα θα έχει γραφείο μηχανικού μηχανολόγου .Τον ανωτέρω έχουμε συναντήσει τουλάχιστον 2 φορές  στην οδός Σουλτάνη . Έχει πάντως ωραίο κορίτσι .50 ευρώ οι συγκεκριμένοι για 2-3 ώρες εργασίας στην εταιρεία «ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ » Α.Ε
Σταμάτησε την γυμναστική .Μέλη του "Αναρχικό Δίκτυο Δημιουργίας Οχετός"«ομαδικό συμβόλαιο» Ομάδας . Τους έχει ¨καρφώσει ¨ στην ασφάλεια ο γιατρός κάποιος ομάδας .

 

Ο ψηλός είναι γνωστός και στα σπασμένα πεζοδρόμια , οι άλλοι ¨φιλαράκια ¨ τουΈχει προσαχθεί στο  Τ.Α Ομονοίας δύο φορές .Κι όμως ο Γιάννης θα αστοχήσει .

 

Άλλα ¨φιλαράκια¨ του ψηλού .


 Αυτοί κτύπησαν τον επόμενο ….
Υπάρχουν όμως τρία περιστατικά που δεν εντάσσονται στο ανωτέρω πλαίσιο και που σύντομα θα σας έχουμε νέα , αφού κάποιοι , θέλουν την αστυνομία ¨σε παθητική στάση ¨

Το 1ο είναι το προηγούμενο .Ο   Ελληνοαυστραλός τουρίστας, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τους ανωτέρω κουκουλοφόρους, μετά την έξοδο του από κατάστημα στην οδό Ερμού.

Το 2ο -Αναρχικοί «σακάτεψαν» τον φαντάρο στην φωτογραφία γιατί τον πέρασαν για…Χρυσαυγίτη . Ο αδειούχος στρατιώτης που υπηρετούσε στην 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών έτυχε να είναι για έναν περίπατο στο Μοναστηράκι. Μη γνωρίζοντας ο νεαρός πως το κούρεμα έχει “ποινικοποιηθεί” από συγκεκριμένους .
Το 3ο , επίσης σοβαρό  πρόσφατα , όταν τρεις ευέλπιδες μας  δέχτηκαν επίθεση πισώπλατα και ύπουλα. Την ώρα εκείνη πάγαιναν προς το μετρό, ήταν στην περιοχή και δεν φορούσαν τις στολές τους. Άρχισαν να τους ξυλοκοπούν με μπουνιές και κλωτσιές ..». Απρόκλητη σωματική βλάβη άρθρο 308 Α του Ποινικού κώδικα κύριε εισαγγελέα  και όχι μόνο . Αυτεπάγγελτος διωκόμενη σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις .
Σε αυτές τις τρεις περιπτώσεις και σε όποιες άλλες παρόμοιες , θα κάνουμε κάποιες εξαιρέσεις . Απλά θα τους ¨εξηγήσουμε ¨ ( όπως και σε κάποιους άλλους, ότι ) όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.
Ασχοληθήκαμε με άλλα θέματα , και πήραν ¨αέρα¨

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com

_