Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εστειλαν κεφάλι ζώου σε επιχειρηματία φίλο του Λεμπιδάκη

Ένα ματωμένο κεφάλι ζώου άφησαν άγνωστοι το πρωί έξω από επιχείρηση στην Κρήτη, ο ιδιοκτήτης 



της οποίας είναι στενός φίλος του Μιχάλη Λεμπιδάκη ο οποίος είχε πέσει θύμα απαγωγής για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Το περίεργο αυτό περιστατικό, προβληματίζει έντονα τις αστυνομικές αρχές, καθώς παραπέμπει ευθέως σε απειλή.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό νωρίς το πρωί από υπάλληλο της επιχείρησης ο οποίος βρέθηκε μπροστά σε αυτό το φρικτό θέαμα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα neakriti.gr , η Ασφάλεια Ηρακλείου έχει στα χέρια της ένα βίντεο που καταγράφει καρέ - καρέ τις κινήσεις των δραστών που αναζητά. Η αστυνομία εξετάζει – μεταξύ άλλων - το ενδεχόμενο η πράξη αυτή να είναι αποτέλεσμα επαγγελματικού ανταγωνισμού.

Ειδικότερα – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – φαίνονται στο σημείο τρεις κουκουλοφόροι, οι δύο με μοτοσυκλέτα και ο τρίτος με αυτοκίνητο. Τα άτομα αυτά κινήθηκαν προς την είσοδο της επιχείρησης και φαίνονται να τραβούν φωτογραφία με τα «κατορθώματά τους» μπροστά από την είσοδο της επιχείρησης. 


tovima.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια