Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Η τοπική ΕΛ.ΑΣ…..σε κρίση!


Εμφύλιος “πόλεμος” έχει ξεσπάσει στους κόλπους του συνδικαλιστικού οργάνου των αστυνομικών

 του Ηρακλείου μετά την παρέμβαση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για ανασύσταση του Δ.Σ. με την αιτιολογία ότι τα άτομα που το αποτελούν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Η παρέμβαση αυτή βέβαια ήρθε μετά από προσφυγή του τωρινού Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου στις εισαγγελικές αρχές για έρευνα και εξακρίβωση ατασθαλιών των προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων.
Μάλιστα με κοινή τους επιστολή οι ενώσεις των αστυνομικών στους υπόλοιπους νομούς του νησιού εκφράζουν την πλήρη αντίθεση τους στην ανασύσταση του Δ.Σ.:
“Με μεγάλη λύπη ενημερωθήκαμε για τις εξελίξεις σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, στις 6 Οκτωβρίου 2017.
Έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι πραγματοποιήθηκε ανασύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου, με παρατυπίες στις διαδικασίες, σύμφωνα πάντα με το καταστατικό της Ένωσης, όπως άλλωστε αποφάνθηκε ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας μας.
Τέτοιες διαδικασίες, οι οποίες δεν διαχέονται από άπλετο φως, είναι καταδικαστέες από το σύνολο των συναδέλφων μας και αν μη τι άλλο αμαυρώνουν την εικόνα του θεσμού του Συνδικαλισμού στα μάτια όλων.
Παράλληλα υποδαυλίζουν την καχυποψία και την δυσπιστία μερικών όσον αφορά στις ευεργετικές δράσεις του συνδικάτου, με συνέπεια την αποχώρηση μελών ή την μη εισχώρηση νέων στους κόλπους των πρωτοβάθμιων σωματείων και κατ’ επέκταση της Ομοσπονδίας. Εμείς θα στηρίξουμε την οποιαδήποτε σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου αναδειχθεί με διαφανείς διαδικασίες για το καλό των συναδέλφων μας και του συνδικαλιστικού κινήματος”.
Και όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που η τοπική ΕΛ.ΑΣ. μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη επιτυχία της των τελευταίων χρόνων, την εξιχνίαση της πολύκροτης απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, αμαυρώνοντας με τον τρόπο αυτό μια “χρυσή” σελίδα στην ιστορία της αστυνομίας στην Κρήτη.
cretapost.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια