Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

6ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αστυνομικών ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΔΗΣ για Φιλανθρωπικό σκοπό


Η Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια των κοινωνικών της εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει τo Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 και ώρα
10:00΄ στο γήπεδο της Ν.Αμισού Δράμας, το «6ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αστυνομικών ΄΄ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΔΗΣ΄΄», με τη συμμετοχή ομάδων από όλες τις Υπηρεσίες της Δ/νσης Αστυνομίας Δράμας, την ομάδα Παλαιμάχων «Δόξα Δράμας», καθώς και την ομάδα «Φίλοι Θοδωρή Ζαγοράκη».
     Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό.
   Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Euro 2004 Θοδωρής Ζαγοράκης, τον οποίο οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά, να μάθουν για τα μυστικά της μπάλας και να πάρουν αυτόγραφα.
    Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθειά μας αυτή και να  έρθουν στο Γήπεδο της Ν.Αμισού το Σάββατο 14-10-2017 και από ώρες 10:00΄ έως 14:00΄.
    Στα πλαίσια της εκδήλωσης τα παιδιά όλων των ηλικιών, θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν-συμμετέχουν σε μια νέα αθλητική δράση το «Kids Athletics», το οποίο περιλαμβάνει διάφορες αθλητικές δραστηριότητες στίβου και θα πραγματοποιούνται από επαγγελματίες γυμναστές.





Τα τοπικά Μ.Μ.Ε. παρακαλούνται όπως παρευρεθούν τη Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:00΄ στα γραφεία της I.P.A. Δράμας στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο (ισόγειο Α.Τ. Δράμας), όπου θα δοθεί σχετική συνέντευξη τύπου.


SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της Φιλίας)
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
     
ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς

H Γεν. Γραμματέας

     ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια