Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με ισόβιο αποκλεισμό τιμωρήθηκαν διαιτητής, βοηθοί και παρατηρητής που δωροδοκήθηκαν με … 4 ευρώ!


Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μαλάουι δημοσιοποίησε μία εντελώς απίστευτη ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη Ομοσπονδία αποφάσισε να τιμωρήσει με εφ’ όρου ζωής αποκλεισμό από τα επαγγελματικά τους καθήκοντα διαιτητή, βοηθούς και παρατηρητή. Οι κατηγορούμενοι φέρονται να έλαβαν δωροδοκία για ευνοϊκή στάση υπέρ ομάδας σε αγώνα, το ποσό των 4 ευρώ ή μάλλον 4,20 ευρώ για την ακρίβεια!

Ο αγώνας που έκρινε τη συνέχεια της καριέρας τους ήταν αυτός ανάμεσα στην Τσάλο Γιουνάιτεντ και την Τσιτίπα Γιουνάιτεντ. Παρ’ όλα αυτά, οι «ανοιχτοχέρηδες» ήταν άτομα από την Τσάλο, οι οποίοι έδωσαν από 5 δολάρια στον καθένα, προκειμένου να «αφήσουν» την ομάδα τους να βγει η νικήτρια της αναμέτρησης.

Αντ’ αυτού, όμως, το παιχνίδι έληξε τελικά με ισοπαλία (1-1), με τους παράγοντες της ομάδας να ζητούν έξαλλοι τα χρήματά τους πίσω και μάλιστα με τόκο, αναγκάζοντάς τους να πληρώσουν και από την τσέπη τους το φιάσκο, καταβάλλοντας 13 ευρώ!

Κάπως έτσι, η υπόθεση έφτασε μέχρι τ’ «αυτιά» της Ομοσπονδίας της χώρας, η οποία αποφάσισε να «προστατέψει» διαιτητή, βοηθούς και παρατηρητή από ενδεχόμενα μελλοντικά παρατράγουδα και φυσικά χρεοκοπία!


Πηγή: now24.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια