Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκδήλωση για τα 35 χρόνια από την ίδρυση του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την ίδρυση του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας



Το πρόγραμμα:


Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.

Χαιρετισμός από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κύριο Χρήστο Σπίρτζη.

Ομιλίες από:

 τον Ομότιμο Καθηγητή Σεισμολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην Πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Π. Κωνσταντίνο Μακρόπουλο με τίτλο: «Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, 35 χρόνια Κοινωνικής Προσφοράς»

 τον Καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Π. Ευθύμιο Λέκκα με τίτλο: «Το Επιστημονικό, Τεχνικό και Επιχειρησιακό Έργο του Ο.Α.Σ.Π. στους πρόσφατους σεισμούς στον Ελληνικό χώρο».

Θα ακολουθήσει απονομή τιμητικών πλακετών στους διατελέσαντες Προέδρους του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας.

Πέρας προσέλευσης: 18.45’

Η επίδειξη της πρόσκλησης Π.Α. έως 27 Οκτωβρίου 2017 είναι απαραίτητη κατά την είσοδο. e-mail: publicrelations@uoa.gr

Ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητής Μελέτιος-Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας Καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην επιστημονική εκδήλωση με τίτλο: «Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας 35 χρόνια από την ίδρυσή του»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19.00 στην Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30).

Η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος θα τιμήσει την εκδήλωση με την παρουσία του.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια