Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί έδωσε η κατάθεση του πατέρα της 32χρονης στους αστυνομικούς

Περισσότερες από τέσσερις ώρες έμεινε στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού, που δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές, μέσα στο Β'
Νεκροταφείο, αλλά -όπως υπολόγιζαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας- δεν προσέφερε τίποτα στις έρευνές τους για την εξιχνίαση τού εγκλήματος.
Ο πατέρας μίλησε περισσότερο για τις κακές σχέσεις, που έχει τα τελευταία χρόνια με τη σύζυγό, στην οποία επιρρίπτει ευθύνες και για τις κακές σχέσεις που έχει με τα παιδιά του. Επανέλαβε τα όσα έχει πει στους τηλεοπτικούς σταθμούς για έναν "αναστατωμένο" άνδρα που πήρε με το ΤΑΞΙ του από το σημείο 1,5 ώρα μετά το έγκλημα, αλλά χωρίς να θεωρείται σημαντική η μαρτυρία του από τους Αστυνομικούς, οι οποίοι προς το παρόν επιμένουν στο ενδεχόμενο της ληστείας μετά φόνου, καθώς δεν έχουν εντοπίσει ακόμα το κίνητρο.

"Δεν προσέφερε τίποτα περισσότερο από όσα γνωρίζουμε. Μένει να δούμε τα λεγόμενά του" Ήταν οι κουβέντες αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος επιμένει να τονίζει ότι ο πατέρας είχε διακόψει την επαφή με την οικογένεια και το θύμα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και θεωρείτο εξ αρχής δύσκολο να δώσει χρήσιμες πληροφορίες.


Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι η υπόθεση έχει πολλά κενά και ότι δεν φαίνεται "εύκολη" στην εξιχνίασή της. Η σκηνή του εγκλήματος είναι σε σημείο απομονωμένο, ο μοναδικός άνθρωπος που ήταν σχετικά κοντά και είδε την 32χρονη εφοριακό να ξεψυχά, δεν τους έχει δώσει κάποια περιγραφή του δράστη, ενώ και από τα βίντεο της γύρω περιοχής δεν έχουν δει κάποιο άτομο να παρακολουθεί-ακολουθεί το θύμα.

Μανώλης Ασαριώτης



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια