Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έκκληση της οικογένειας της 32χρονης Δώρας: Αν υπάρχουν μάρτυρες να εμφανιστούν...

Έκκληση για μάρτυρες της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β΄Νεκροταφείο έκανε μέσω του ΣΚΑΪ η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα
Παναγοπούλου.


Η κυρία Παναγοπούλου ζήτησε από όποιον είδε κάτι να απευθυνθεί στη ΓΑΔΑ και να καταθέσει για να βρεθεί ο δολοφόνος της άτυχης Δώρας.

«Ζητούμε όποιος είδε κάτι, ο,τιδήποτε κι αν γνωρίζει, να απευθυνθεί στη ΓΑΔΑ και να καταθέσει, γιατί είναι σημαντική η κάθε μαρτυρία σχετική με αυτές τις κρίσιμες ώρες», δήλωσε η κυρία Παναγοπούλου στον ΣΚΑΪ. «Ήταν 17:30 το απόγευμα σε ένα σημείο που είχε κόσμο. Όποιος γνωρίζει κάτι αν φοβήθηκε από αυτό που διαδραματιζόταν μπροστά του να μην φοβηθεί σήμερα. Έχουν περάσει αρκετά 24ωρα. Ήταν νεαρό κορίτσι, θα μπορούσε να είναι η κόρη ή η αδελφή οποιουδήποτε. Όποιος ξέρει κάτι να συγκινηθεί, να κινητοποιηθεί και μας βοηθήσει στην εξιχνίαση αυτού του στυγερού εγκλήματος», τόνισε και κατέληξε: «Δεν μπορεί να μην είδε κανείς τίποτα. Μιλάμε 14 μαχαιριές, για ένα κορίτσι που σύρθηκε στο νεκροταφείο και ενδεχομένως πάλεψε με τον δολοφόνο».

protothema.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια