Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δεύτερη προσαγωγή μετά τη σύλληψη του 29χρονου - Φύλλο και φτερό η γιάφκα της πλατείας Αττικής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloko.gr στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής προσήχθη ο ιδιοκτήτης του cafe bar στο Ελληνικό στο οποίο σύχναζε ο 29χρονος, αμέσως μετά τις έρευνες που έγιναν στο
σπίτι του.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ενημέρωσης θεωρείται πολύ πιθανό μετά τις ενδείξεις και τα ευρήματα να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία και η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.

 Άλλο κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής εξακολουθεί να κάνει φύλλο και φτερό τη γιάφκα από την οποία ο 29χρονος Κ.Γ. μετέφερε τον οπλισμό και την εκρηκτική ύλη αλλά άφησε πίσω του στοιχεία τα οποία πιθανότατα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης να πρόκειται για ηλεκτρονικά αρχεία και χειρόγραφες σημειώσεις.

 Μετά από αυτό ενδέχεται να προκύψουν στοιχεία για το ποιός ή ποιοί ήταν οι επόμενοι στόχοι της οργάνωσης για λογαριασμό της οποίας ο 29χρονος είχε νοικιάσει τηγ γιάφκα.

 Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το Bloko.gr η αστυνομία θεωρεί τον συγκεκριμένο άνδρα βασικό στέλεχος της γενιάς της νεοτρομοκρατίας καθώς και κατασκευαστής των τρομοδεμάτων που έχουν σταλεί σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του Φραγκίσκου Ραγκούση έχει αρνηθεί την κατηγορία για ένταξη σε τρομοκρατική και επιφυλάχθηκε να απαντήσει για τον οπλισμό ενώπιον των δικαστικών αρχών.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια