Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μάνη: Ταυτοποιήθηκε 25χρονος Αλβανός για τη φυτεία με τα 1.254 χασισόδεντρα


Σχεδόν δυο μήνες μετά τον εντοπισμό της τεράστιας χασισοφυτείας που απλωνόταν σε τρία


 διαφορετικά επίπεδα μεταξύ των κοινοτήτων Πλάτανος και Σκαμνάκι του δήμου Ανατολικής Μάνης, ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη από τους καλλιεργητές της μιας από τις φυτείες.

Πρόκειται για έναν 25χρονο που συμμετείχε στην καλλιέργεια της φυτείας με τα 309 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,30 εκατοστών ως 1,50 μέτρου που είχε εντοπιστεί στις 19 Αυγούστου στο Σκαμνάκι από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Σπάρτης, σε συνεργασία με τα αστυνομικά Τμήματα Αρεόπολης, Γυθείου και Ευρώτα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου. Ήδη, για την ίδια φυτεία είχε ταυτοποιηθεί άλλος ένας 49χρονος Αλβανός.

Για μια άλλη... πτέρυγα της χασισοφυτείας, με τα 200 δενδρύλλια ύψους δυο ως 2,20 μέτρων στην περιοχή του Πλάτανου, είχε συλληφθεί ένας 43χρονος Αλβανός στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν 40,22 γραμμάρια κάνναβης, ένα μονόκαννο όπλο replica και αντικείμενα για την καλλιέργεια, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι δυο ομοεθνείς του ηλικίας 32 και 35 χρόνων. Ωστόσο, για την μεγαλύτερη φυτεία με τα 745 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,30 εκατοστών ως 1,50 μέτρου στην ίδια περιοχή, οι καλλιεργητές δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.

protothema.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια