Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

20ο Παγκόσμιο Συνέδριο INTERNATIONAL ASSOCIATION OF MARINE INVESTIGATIONS (IAMI) στη Γλυφάδα

Στη Γλυφάδα, στο ξενοδοχείο PALACE διεξήχθη από 15-17 Οκτωβρίου 2017 το 20ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Ναυτιλιακών Ερευνών,(IAMI)  με εκπροσώπηση από πολλές χώρες
της Ευρώπης και των ΗΠΑ.
Επρόκειτο για ένα συνέδριο άκρως επαγγελματικό, που παρουσίασε εξαιρετικό ενδιαφέρον και προσέλκυσε κολακευτικά δημοσιεύματα του Διεθνούς Τύπου. Εκπροσωπήθηκε η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα.
Η Ένωσή  μας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Καραπατάκη και τον Αρμόδιο Διεθνών Σχέσεων κ. Κυριάκο Κάρκαλη, ο οποίος εκλήθη να απευθύνει χαιρετισμό στους συνέδρους. Επίσης τιμήθηκε με πλακέτα για την συνεισφορά του στη διοργάνωση του συνεδρίου.
Να σημειωθεί, ότι το εν λόγω συνέδριο, φιλοξενείται για πρώτη φορά στη χώρα μας και αυτό εμπεριέχει μια ιδιαίτερη σημειολογία.
Οι σύνεδροι εξεφράσθησαν με τα καλύτερα λόγια για  την πατρίδα μας, αλλά και για το Ελληνικό Τμήμα της ΙΡΑ και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την υπόσχεση να επιστρέψουν στο μέλλον. Η βραδιά έκλεισε με δείπνο υπό τους ήχους Ελληνικής μουσικής και…  Ελληνικούς χορούς στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πειραιώς.

   
SERVO PER AMIKECO

                           Ο Πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας

                        Ιωάννης Καραπατάκης                             Βασίλειος Παπάς
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια