Έχετε 1 ευρώ; Γιατί δεν αγοράζετε ένα σπίτι στη Γαλλία;


Με ένας μόλις ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε ένα σπίτι στη Γαλλία!

Δεν το πιστεύετε; Κι όμως, είναι αληθινό. Η γαλλική κυβέρνηση αποφάσισε να «χαρίσει» σπίτια στην πόλη Roubaix, αλλά με προϋποθέσεις. Πριν χαρείτε, λοιπόν, ότι θα έχετε ένα σπιτάκι στη Χώρα του Φωτός, καλό θα ήταν να διαβάσετε τους όρους αλλά και τις προϋποθέσεις της πώλησης.


Πρωτίστως, η πόλη στην οποία αναφερόμαστε είναι μία από τις πιο φτωχές, με αυξημένα ποσοστά ανεργίας αλλά και πολλά ναρκωτικά. Επιπλέον, για να αποκτήσετε την κατοικία πρέπει να δεσμευτείτε ως προς την ανακαίνισή της, να μείνετε σε αυτήν τουλάχιστον 6 χρόνια και να είστε αγοραστής ακινήτου για πρώτη φορά.


Η ιδέα αυτή ακολουθεί το επιτυχημένο παράδειγμα τόσο της Βρετανίας όσο και της Ιταλίας που θέλουν να ανακαινίσουν κατοικίες σε μικρές πόλεις και χωριά, δίνοντας τη δυνατότητα στον κόσμο να αποκτήσει ένα φτηνό σπίτι, αλλάζοντας παράλληλα την εικόνα των πόλεων που αλλοιώνεται με τα εγκαταλειμμένα σπίτια.


Αρχικά 18 κατοικίες θα βγουν στο… σφυρί, οπότε εάν κρίνετε ότι σας συμφέρει και σας ενδιαφέρει, δεν έχετε παρά να σπεύσετε…


Πηγή: perierga.gr
_