Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: 17.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων σε αποθήκη- Η μπίζνα περιελάμβανε και λαθραίο καπνό

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο αλλοδαποί άνδρες
υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 26 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες πραγματοποίησαν έρευνα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 17χρονος, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν (5.000) πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

 

Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε διαμέρισμα - αποθήκη που διατηρούν οι δύο δράστες στην Πάτρα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη (12.130) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (290) συσκευασίες με λαθραίο καπνό.

 

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 17χρονος, ο οποίος στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης, κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης εγκληματικών πράξεων, ενώ όλα τα λαθραία καπνικά προϊόντα θα παραδοθούν στο Τελωνείο Πατρών για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και άλλων φόρων.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή: tempo24

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια