Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προσλήψεις 101 επιλαχόντων λιμενοφυλάκων από το 2016 - Για το 2018 ο νέος διαγωνισμός

Σε προσλήψεις 101 επιλαχόντων λιμενοφυλάκων από τον διαγωνισμό του 2016 προχώρησε το Υπουργείο Ναυτιλίας.




Ηταν οι άμεσες προσλήψεις από τις 300 για τις οποίες είχε δοθεί έγκριση στο Υπουργείο.

'Οπως όλα δείχνουν οι υπόλοιπες 199 θέσεις που έχουν εγκριθεί θα προκηρυχθούν με νέο διαγωνισμό που θα ανακοινωθεί για το 2018.

Η ΠΟΕΠΛΣ χαιρέτισε πάντως την πρόσληψη των επιλαχόντων για ινα καλυφθούν επείγουσες ανάγκες σε προσωπικό.

Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Λιμενικού Σώματος:

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας για την θετική ανταπόκριση φυσικής και πολιτικής ηγεσίας αναφορικά με την πρόσληψη των 101 επιλαχόντων Λιμενοφυλάκων έτους 2016.
Η Ομοσπονδία μας ενίσχυσε το αίτημα των επιλαχόντων Λ/Φ του διαγωνισμού του 2017 καθώς πρώτα από όλα ήταν βασισμένο στις αρχές της ισότητας, της ισονομίας και της δικαιοσύνης καθώς μέσα στο ίδιο έτος ανάλογο αίτημα 48 επιλαχόντων του οικείου διαγωνισμού σύμφωνα με το Νόμο 4256/2014.
Η πρόσληψη των 101 επιλαχόντων Λιμενοφυλάκων του έτους 2016 θα βοηθήσει σημαντικά στην εύρυθμη λειτουργία του Σώματος καθώς θα ενισχύσει από τη μία τις νησιωτικές υπηρεσίες και δημιουργώντας από την άλλη τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε συνάδελφοι που υπηρετούν στα νησιά να μετατεθούν στον τόπο συμφερόντων τους.
Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. εύχεται στους νέους συναδέλφους καλή σταδιοδρομία και δηλώνει ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους  όπως ακριβώς κάνει με όλους τους συναδέλφους κάθε βαθμίδας.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΥΡΑΝΗΣ Κωνσταντίνος                ΤΣΙΑΝΟΣ Παναγιώτης
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια