Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Πόλεμος" για το οικόπεδο δίπλα από το αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών - Η πρόταση για ανταλλαγή "θύμωσε" τους αστυνομικούς - video

Το νέο διοικητήριο της ΕΛ.ΑΣ. Στην Πάτρα προκαλεί τριγμούς στις σχέσεις δήμου και ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων.


 Ο Σταύρος Τσεκούρας δηλώνει στο thebest.gr πως όποιος σταθεί εμπόδιο στην υλοποιήση του σχεδιασμού της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. στο ιδιόκτητο ακίνητό της, θα βρει τους αστυνομικούς απέναντί του.
Η δημοτική αρχή πάντως είναι αρνητική στην ανέγερση αστυνομικού μεγάρου στην ΝΕΟ Πατρών Κορίνθου και αντιπροτείνει άλλους χώρους, μακρυά από το αρχαιολογικό μουσείο.

Ενάμιση μήνας πέρασε από τότε που το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε πράσινο φως για την ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην Πάτρα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αναληφθεί καμία πρωτοβουλία.
Απόφαση και εκπεφρασμένη διάθεση του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη είναι το νέο Αστυνομικό Μέγαρο να μην ανεγερθεί δίπλα στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο και να ακολουθηθεί η γραμμή Τζανάκου και η πρόταση εδώ και αρκετά χρόνια για ανταλλαγή του οικοπέδου με άλλο που διαθέτει ο Δήμος στο τέρμα της Αγίας Σοφίας.
Ήδη δημοτικοί σύμβουλοι της Πάτρας έχουν συγκεντρώσει υπογραφές και ζητούν τη δημιουργία αρχαιολογικού πάρκου στο χώρο γύρω απο το αρχαιολογικό μουσείο.
Το γεγονός φαίνεται οτι έχει..."εξαγριώσει" ακόμη περισσότερο τους αστυνομικούς, τη στιγμή μάλιστα που βλέπουν πως το θέμα από το αρμόδιο υπουργείο επιτέλους βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Οι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ αναμένεται να επιμείνουν στη θέση τους με κάθε μέσο ώστε να μην γίνει ανταλλαγή, και να ανεγερθεί το κτίριο στο οικόπεδο δίπλα από το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο.
thebest.gr
_ @@@@@ -->


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια