Κάψε έως και τις διπλάσιες θερμίδες ακολουθώντας αυτά τα tips!


Το καλοκαίρι ανήκει πλέον στο παρελθόν, όπως ακριβώς και οι διακοπές και οι καλοκαιρινές ατασθαλίες.

Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, σίγουρα εντός των ημερών η γυμναστική θα μπει και πάλι στην καθημερινότητά σου. Έχεις βάλει σκοπό για φέτος να επικεντρωθείς επιτέλους στο στόχο σου και να «χτίσεις» επιτέλους το κορμί που πάντα ήθελες. Και εδώ ερχόμαστε εμείς για να σου εξηγήσουμε πώς θα καταφέρεις να καις σε κάθε σου προπόνηση σχεδόν 50-60% περισσότερες θερμίδες.
  1. Λύγισε και κούνα τα χέρια σου κατά την ώρα του τρεξίματος: Ανέβα πάνω στο διάδρομο και από εδώ και πέρα θέλουμε τους αγκώνες σου σε εγρήγορση. Συγχρόνισε τα χέρια σου με την υπόλοιπη κίνηση του σώματός σου και θα δεις πως όλο αυτό θα σε παρασύρει να τρέξεις περισσότερο και πιο γρήγορα. Μπρος- πίσω, μπρος- πίσω!
  2. Φόρα ακουστικά: Είτε βρίσκεσαι πάνω στον πάγκο των κοιλιακών, είτε στο πάρκο της γειτονιάς σου ο αγαπημένος σου τραγουδιστής μπορεί να γίνει σύμμαχος στη μάχη σου αυτή. Η μουσική έχει αποδειχθεί κατά καιρούς πως βοηθάει αρκετά την ώρα της άσκησης. Τονώνει τη διάθεσή σου και εσύ ασκείσαι πιο σκληρά φορώντας τα αθλητικά σου παπούτσια. Φτιάξε, λοιπόν, τo δικό σου αγαπημένο μουσικό πρόγραμμα -κατά προτίμηση χορευτικά- και πάρε τους... δρόμους.
  3. Άλλαζε συνεχώς ασκήσεις: Κάθε άσκηση έχει και τα σετ της -κακώς ή καλώς- και εσύ πρέπει να τα τηρείς ευλαβικά, αν θες να αποκτήσεις το τέλειο κορμί. Το πιο έξυπνο, όμως, κόλπο για να πετύχεις ακόμη πιο γρήγορα το στόχο σου είναι να μην τα κάνεις... συνεχόμενα. Δηλαδή, κάνε ένα σετ κοιλιακών και ύστερα προχώρα σε ένα άλλο σετ ασκήσεων για πόδια, χέρια και γλουτούς. Το σώμα σου έτσι θα βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση και εσύ θα καις ακόμη περισσότερο λίπος από όλα τα σημεία του κορμιού σου. Τέλος, μοίρασε το αερόβιο πρόγραμμα στα δύο, κάνοντας λίγο τρέξιμο στην αρχή της προπόνησης και άλλο λίγο πριν τις διατάσεις.


Πηγή: queen.gr
_