Το Ωνάσειο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς με την έκθεση «He[art] touch» του Teodosio


Γεωμετρικές και μηχανικές καρδιές – γλυπτά και έργα μεικτής τεχνικής του Teodosio Sectio Aurea, θα φιλοξενηθούν στο Αίθριο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. 

Η έκθεση με τίτλο «He[art] touch» διοργανώνεται στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς (29 Σεπτεμβρίου 2017) και θα διαρκέσει από την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017.

Με επίκεντρο την ανθρώπινη καρδιά, ο Teodosio μας μεταφέρει στο δικό του σύμπαν, όπου δίνει νέα ζωή και βοηθά να χτυπήσει ξανά η «καρδιά» άχρηστων αντικειμένων, όπως παλιά ηλεκτρόδια, ελάσματα, λαμαρίνες, μπίλιες από ρουλεμάν, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Χρησιμοποιεί κυρίως το μέταλλο γιατί το βρίσκει άφθαρτο.

«Άσε την καρδιά σου να γίνει η πυξίδα σου»: Παλιά ανταλλακτικά αυτοκινήτου – moto, σύρμα 3mm-4mm-8mm, κομμάτια λαμαρίνας, παλιά πυξίδα

Mέσα από τις 24 δημιουργίες του, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στον ιδιαίτερο και ξεχωριστό μαγικό κόσμο του καλλιτέχνη, εκεί όπου η φαντασία αναμειγνύεται με την πραγματικότητα, συνθέτοντας το ξεχωριστό αρμονικό αποτέλεσμα του Teodosio.

«Μεσογειακή καρδιά»: Κολάζ με χρωματιστά χαρτιά, ακρυλικά πάνω σε καμβά

Πρόκειται για την τρίτη ατομική έκθεση του ανατρεπτικού καλλιτέχνη, που δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πληροφορίες έκθεσης «He[art] touch»

Διάρκεια: 4 Οκτωβρίου 2017 – 3 Νοεμβρίου 2017, (Δευτέρα – Κυριακή, 09:00-21:00)
Εγκαίνια: Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 20:00 – 22:00
Πού: Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, Λεωφ. Συγγρού 356, Καλλιθέα
Επικοινωνία: 210 94 93 188, info@onasseio.gr

_