Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

H Ισχυρή Δημοκρατική Ένωση Αστυνομικών για τις εκλογές της ΠΟΑΣΥ

Παραθέτουμε ανακοίνωση των μελών της Ισχυρής Δημοκρατικής Ένωσης Αστυνομικών (ΙΔΕΑ) 



Εμείς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, λαμβάνοντας τα αγωνιώδη μηνύματα και τις παραινέσεις των συναδέλφων και συναδελφισσών μας από όλες τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις, για ουσιαστική και όχι εικονική ενότητα του συνδικαλιστικού μας κινήματος, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενόψει του 27ου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου, αρνούμενοι να αποδεχθούμε την αρνητική κατάσταση που διαμορφώνεται στο χώρο μας.

Αγωνιζόμαστε για μια ΠΟΑΣΥ, που θα συνεχίσει να αποτελεί ένα κίνημα - «ιδέα», όπως αποδεδειγμένα λειτούργησε από γενέσεώς της, με αγώνες και θυσίες των ιστορικών της στελεχών και όλων ημών των νεωτέρων που διδαχθήκαμε από αυτά και κρατήσαμε ψηλά τη σημαία του ανειρήνευτου αγώνα.

Αγωνιζόμαστε για μια ΠΟΑΣΥ που θα βάζει πάνω από όλα το συνάδελφο πέρα και πάνω από κομματικές και πολιτικές σκοπιμότητες.

Ο ρόλος του αστυνομικού συνδικαλιστή δεν είναι να γίνεται ένα με τους πολιτικούς αλλά να ξεχωρίζει με το λόγο και τη συμπεριφορά του για να πείθει από τη μια το συνάδελφο και από την άλλη την κοινωνία για τον ιερό του σκοπό.

Καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας να στηρίξουν την προσπάθειά μας, δίνοντας την πρέπουσα απάντηση σε όσους μετέρχονται διάφορα πολιτικάντικα κόλπα μόνο και μόνο για να επιβιώσουν οι ίδιοι, αδιαφορώντας για την καμένη γη που αφήνουν πίσω τους.

Ι.Δ.Ε.Α.

Ισχυρή Δημοκρατική Ένωση Αστυνομικών

ΠΑΠΑΤΣΊΜΠΑΣ Γεώργιος Αντιπρόεδρος εκτελεστικής γραμματείας Π.Ο.ΑΣ.Υ.
ΜΑΛΛΙΚΌΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος Γενικός Γραμματέας Π.Ο.ΑΣ.Υ.
ΑΔΑΜΌΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης Γραμματέας Διεθνών σχέσεων Π.Ο.ΑΣ.Υ.
ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗΣ Αλέξανδρος Αντιπρόεδρος Δ. Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ.
ΚΑΡΑΠΆΝΟΣ Νικόλαος Γραμματέας Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ.
ΚΕΦΑΛΑΣ Ευάγγελος μέλος Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ.
ΒΕΡΡΑΣ Βασίλειος μέλος Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια