Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Food Network & Fine Living: τα κορυφαία κανάλια για τη μαγειρική & το lifestyle στην COSMOTE TV – ανανεώνεται η συνεργασία με το Travel Channel HD


Πρεμιέρα στην COSMΟΤΕ TV κάνουν την 1η Οκτωβρίου το Food Network και το Fine Living, κορυφαία κανάλια παγκοσμίως για τη μαγειρική και το lifestyle. Παράλληλα, η COSMOTE TV, που συνεχίζει να εμπλουτίζει την τηλεοπτική της πρόταση με νέα κανάλια, ανανεώνει για άλλη μία τριετία τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το Travel Channel HD, το μεγαλύτερο κανάλι για ταξίδια, με βραβευμένες παραγωγές ντοκιμαντέρ, που μεταδίδεται σε 130 χώρες του πλανήτη.

Το κανάλια  θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα πακέτα της COSMOTE TV, αλλά και on demand στις υπηρεσίες COSMOTE TV GO και COSMOTE REPLAY TV.

Food Network

Το Food Network είναι το κορυφαίο κανάλι μαγειρικής στον κόσμο, με πρωτότυπες εκπομπές μαγειρικής, μοναδικά αφιερώματα για τις τροφές και το φαγητό, ταξίδια στους μεγαλύτερους γαστρονομικούς προορισμούς διεθνώς.

Ανάμεσα στα σόου που προβάλλονται στο κανάλι, τον Οκτώβριο, βρίσκουμε το επιτυχημένο Chopped, στο οποίο λάτρεις τις μαγειρικής προσπαθούν να «επιβιώσουν» σε έναν διαγωνισμό με μεγάλες προκλήσεις, το Extreme Cake Wars μέσα από το οποίο θα δούμε παρασκευές κέικ πολύ διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει, το Bakers vs. Bakers, στο οποίο ερασιτέχνες διαγωνίζονται απέναντι σε επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, αλλά και το Halloween Wars, όπου εν όψει του Halloween, διαγωνιζόμενοι εκτελούν συνταγές με θέμα την δημοφιλή γιορτή.

Ανάμεσα στους βραβευμένους σεφ του Food Network βρίσκουμε τον Μπόμπι Φλέι, τον Γκάι Φιέρι και την Ίνα Γκάρτεν.

Fine Living    

Το κανάλι Fine Living, που προβάλλεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μας βάζει στον κόσμο των γκουρού του lifestyle, των πιο καινοτόμων fashion experts και σεφ παγκοσμίως, δίνοντας πρωτότυπες ιδέες για διαφορετικές πτυχές της καθημερινότητας. Μεταξύ των εκπομπών που θα παρακολουθήσουμε την νέα σεζόν στο κανάλι, είναι το Beachfront Bargain Hunt, μέσα από το οποίο θα «συμμετέχουμε» στην αναζήτηση εξοχικών πολυτελών κατοικιών που ωστόσο δεν κοστίζουν μια περιουσία και το Rescue My Renovation για τη «διάσωση» σπιτιών από αποτυχημένες και ζημιογόνες ανακαινίσεις. Επίσης, το House Hunters μας «συστήνει» ανθρώπους που ψάχνουν το ιδανικό σπίτι μέσα από διάφορες δυσκολίες, ενώ μέσα από το Rachel Hunter’s Tour of Beauty η Ρέιτσελ Χάντερ, θα μας «μεταφέρει» στο Περού, την Τζαμάικα και τη Νέα Υόρκη, για να ανακαλύψουμε μυστικά ομορφιάς και πως θα διατηρήσουμε τη νεότητα.

Τα δύο νέα κανάλια θα προβάλλονται στην COSMOTE TV με υπότιτλους, αρχικά στην ζώνη του prime time, και στη συνέχεια σε όλο το πρόγραμμά τους.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια