Αυτά είναι τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν πωληθεί μέχρι στιγμής στο e Bay!


Κάθε μέρα πραγματοποιούνται πάρα πολλές αγοραπωλησίες στη γνωστή αυτή σε όλους ιστοσελίδα.

Από πωλήσεις υπολογιστών και επίπλων μέχρι κινητών και tablet. Τις περισσότερες φορές είναι φυσιολογικά αντικείμενα που ο καθένας μας θα μπορούσε να ενδιαφερθεί να αγοράσει.

Κάποιες, όμως, από αυτές τις συναλλαγές γίνονται με πολύ παράξενα αντικείμενα. Σε κάποιους μπορεί φανούν περίεργα, σε άλλους φυσιολογικά. Άλλωστε υπάρχουν ήδη κάποιοι που έχουν κάνει αυτές τις αγορές. Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά:

Νερό που άφησε ο Elvis Presley

Το Δεκέμβριο του 2004 πουλήθηκε μία κούπα με νερό που λέγεται πως είχε πιει κάποτε ο Elvis Presley. Αυτή η μικρή ποσότητα νερού που άφησε ο Elvis Presley σε μια συναυλία του το 1977 στη Βόρεια Καρολίνα, πουλήθηκε για 455 δολάρια.

Χώρος διαφήμισης στο μέτωπο άντρα

Ο Andrew Fischer, ένας web developer, αποφάσισε να βάλει το μέτωπό του σαν ένα χώρο διαφήμισης που θα γινόταν ένα προσωρινό τατουάζ (χένα). Τελικά το 2005 κατάφερε να το πουλήσει σε μια εταιρία με το όνομα SnoreStop για 37,375 δολάρια.

Δημητριακά με σχήμα του E.T.

Το 2004 οι εφημερίδες στην Αυστραλία δημοσίευσαν ένα άρθρο που έλεγε ότι ένα δημητριακό της Nutri-Grain, που έμοιαζε με το χαρακτήρα E.T. από την ταινία του Steven Spielberg, πουλήθηκε στο eBay για 1,035 δολάρια.

Το φάντασμα του δοχείου

Ένα δοχείο βρέθηκε σε ένα εγκαταλειμμένο νεκροταφείο, το οποίο ήταν στοιχειωμένο. Το δοχείο αυτό πουλήθηκε για 56,000 δολάρια. Ο κάτοχός του ήταν τρομοκρατημένος από το φάντασμα του δοχείου και ήθελε να το ξεφορτωθεί. Στην περιγραφή δήλωσε ότι δεν θα είναι υπεύθυνος για ο,τι συμβεί στο νέο κάτοχο του δοχείου.

Το δικαίωμα να επιλέξει το όνομα για το μωρό

Τον Αύγουστο του 2009, μία άνεργη μητέρα έβγαλε σε πλειστηριασμό το νόμιμο δικαίωμα για την επιλογή του ονόματος του αγέννητου παιδιού της. Τελικά το «αντικείμενο» πουλήθηκε για 6,800 δολάρια, όμως ο αγοραστής είπε στη μητέρα ότι απλά ήθελε να βοηθήσει και όχι να διαλέξει το όνομα του παιδιού της.

Το τεστ εγκυμοσύνης της Britney Spears

Το τεστ εγκυμοσύνης της Britney Spears βγήκε σε πλειστηριασμό από το ραδιοφωνικό σταθμό Ottawa. Το τεστ που βρήκαν στον κάδο απορριμμάτων του μπάνιου της γνωστής τραγουδίστριας, στο ξενοδοχείου του Los Angeles που διέμενε με το σύζυγό της, πουλήθηκε το 2005 για 5,001 δολάρια.

Η μάσκα Halloween της Casey Anthony

Το 2011 μία μάσκα από latex της Casey Anthony, μιας Αμερικανίδας που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της δίχρονης κόρης της αλλά αθωώθηκε, πουλήθηκε στο eBay για το απίστευτο ποσό του 1,000,000 δολαρίων. Η μάσκα λέγεται πως είναι η πιο τρομακτική μάσκα στον πλανήτη.

Μετεωρίτης από τον Άρη

Δεκάδες χιλιάδες είναι οι μετεωρίτες που έχουν φτάσει στη γη όλα αυτά τα χρόνια. Από αυτούς τους δεκάδες χιλιάδες μόνο λίγοι περισσότεροι από εκατό είναι από τον Άρη. Αυτός είναι και ο λόγος που ένας μετεωρίτης με το όνομα Zagami πουλήθηκε το 2013 για 450,000 δολάρια.

Μαχητικό αεροσκάφος

Το Φεβρουάριο του 2004, ένα υπερηχητικό, μαχητικό αεροσκάφος F/A-18 βγήκε σε πλειστηριασμό στο eBay. Ο κάτοχος που το έβγαλε σε πλειστηριασμό, το βρήκε σε μια μάντρα και αποφάσισε να το πουλήσει στο eBay για 9,000,000 δολάρια. Τελικά ο πλειστηριασμός τελείωσε χωρίς κανένα νικητή.

Μαλλιά της Britney Spears

Εκτός από το τεστ εγκυμοσύνης της Britney Spears στο eBay, βγήκαν σε πλειστηριασμό και τα μαλλιά της. Η τιμή που ξεκίνησε ο πλειστηριασμός ήταν 1,000,000 δολάρια. Παρόλα αυτά, λόγω της πολιτικής του eBay, ο πλειστηριασμός αφαιρέθηκε.


Πηγή: aggouria.net
_