Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το bloko.gr, οι εκλογές της ΠΟΑΣΥ και οι νεοναζί - Ξεκάθαρες κουβέντες

Με αφορμή την απόλυτη και συνάμα αιτιολογημένη στήριξη μας στην απόφαση του προέδρου της ΠΟΑΣΥ ν' αποχωρήσει από τη τελετή για τα αποκαλυπτήρια του μνημείου των
πεσόντων της ΕΛΑΣ, ακούμε ότι "υποτονθοριζεται" δεξιά και αριστερά, ότι το bloko.gr στηρίζει απροκάλυπτα τον Γερακαράκο.

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε (Πιραντέλλο) και δεν θα προσπαθήσουμε ν' αλλάξουμε την γνώμη και την άποψη κανενός. Κι αυτό γιατί δεν μπορούμε. Η ιδεοληψία είναι ακατανίκητη.

Η εκδήλωση συνέπεσε λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της ομοσπονδίας και οι διοργανωτές, εμφανίζονται μαζί με τον συνδυασμό ΜΠΡΟΣΤΑ του Γιώργου Καλλιακμάνη ως οι βασικοί αντίπαλοι του ΕΚΑ. Και οι μεν καταλογίζουν στους δε μικροσυνδικαλιστική σκοπιμότητα σε κάθε πράξη και επιλογή τους. Πρόβλημα τους. Άποψη μας είναι πως αμφότεροι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δεν σεβάστηκαν την εκδήλωση για τους νεκρούς συναδέλφους τους, αλλά έκαναν σπέκουλα πάνω σ' αυτή.

Η δική μας θέση, όπως εξηγήθηκε αναλυτικά και λεπτομερώς, αφορούσε σ' αυτή καθαυτή την παρουσια των νεοναζί στην εκδήλωση, στην προσβολή που συνιστούσε η παρουσία τους για τη θυσία και τα μηνύματα που προέρχονται μέσα από τα θανάσιμα τραύματα των πεσόντων και τη θέση των χιμαιρικών εκπροσώπων του μορφώματος μέσα στη Δημοκρατία. Ανοχή μεν, αλλά αγνόηση και γύρισμα της πλάτης.

 Μας εγκαλεί η altera pars ότι δεν δημοσιοποιουμε στοιχεία και πληροφορίες για συνδικαλιστή νεοναζί που είναι ακόλουθος ενος βουλευτή (έργο της Δημοκρατίας) των νεοναζί, ο οποίος συστρατεύεται με το ΕΚΑ. Ακόλουθος και πραιπόζιτο ενός από τους νεοναζί που προσήλθαν από ... κερκόπορτα του αστυνομικού μεγάρου όπως υποστηρίζεται χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους υπολοιπους αστυνομικούς και απρόσκλητοι. Αν μπαίνει όποιος θέλει όποτε στο αστυνομικό μέγαρο και αν συμβαίνει να μας το πουν.

Ζητήσαμε για το συγκεκριμένο αστυνομικό συνδικαλιστή φωτογραφίες και αναρτήσεις του που να τον καθιστούν έκθετο. Ακόμη περιμένουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι εάν ισχύουν οι καταγγελίες, απαλλάσσεται ο ίδιος (και καλά από αυτόν ως νεοναζί εάν είναι είναι δεν έχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις) όσο και πολύ περισσότερο ο συνδυασμός στον οποίο έχει ενταχθεί και φυσικά ο επικεφαλής του που είναι ο κ. Γερακαράκος.

Μας μιλούν επίσης για έναν ακόμη που συσττρατεύθηκε με το ΕΚΑ και ο οποίος είναι πρόεδρος σωματείου. Ο συγκεκριμένος όπως μας καταγγέλλουν είναι αδελφός στελέχους των νεοναζί και εκκρεμούν σε βάρος διοικητικές για βαρβαρισμούς και τραμπουκισμούς. Εάν είναι έτσι η μομφή ειναι εξίσου ισχυρή για τον πρόεδρο. Δεν μπορούμε να προσποιούμαστε τους αντιναζί και από την άλλη να αγκαλιάζουμε τον αγκυλωτο για ψηφοθηρικούς λόγους.

Απλές και ξεκάθαρες κουβέντες. Και ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη απολογούμενος στη συνείδηση και στην αξιοπρέπεια του.




_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια