Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το bloko.gr αποκαλύπτει τη δικογραφία για τη σύλληψη των δύο ανθυπαστυνόμων - Ο φάρος, το υπηρεσιακό τζιπ, το gps και ο έγκλειστος σε φυλακές της Μόσχας

Το bloko.gr αποκαλύπτει τη δικογραφία του διαρρηκτών της ασφάλειας Αττικής με όλα τα στοιχεία για τη ληστεία μαμούθ που φέρονται πως διέπραξαν δύο ανθυπαστυνόμου (ΕΔΩ) με θύμα
ένα υπήκοο Συρίας,  τον οποίο απήγαγαν με υπηρεσιακό αυτοκίνητο και στη συνέχεια του πήραν 280.000 ευρώ και 30.000 δολάρια.


Διαβάστε το αποκαλυπτικό περιεχόμενο της δικογραφίας, με την υποσημείωση ότι ο ένας από τους δύο ανιθυπαστυνόμους, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σοβαρά κακουργήματα, αθωώθηκε στο εφετείο και επανήλθε τιμή και δόξα στην ενέργεια.


Την 05-02-2017 και ώρα 21.30΄ περίπου στο 49,8o χλμ της Αττικής Οδού, στο ρεύμα από Αεροδρόμιο προς Αθήνα, τουλάχιστον τρεις (3) δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τύπου τζιπ, με χρήση φάρου και φορώντας στολές, οι οποίες προσομοίαζαν σε αστυνομικές, ακινητοποίησαν το υπ’ αριθ. ΙΖΚ-7.... Ι.Χ.Ε αυτ-το, μάρκας ¨VOLKSWAGEN¨ μοντέλου ¨PASSAT¨, που οδηγούσε ο A.... Μ. Κ....  γεν. 01-05-1970 στην Συρία, ο οποίος είχε μόλις αφιχθεί από την Γερμανία στην χώρα μας.

Οι δράστες, με την απειλή όπλων και προσποιούμενοι τους Αστυνομικούς, ανάγκασαν τον παθόντα να αποβιβασθεί από το όχημα του, προκειμένου να τον υποβάλλουν σε αστυνομικό έλεγχο. Ακολούθως, τον ακινητοποίησαν, τον μετέφεραν στο αυτοκίνητό τους, του δέσμευσαν τα χέρια με χειροπέδες και του τοποθέτησαν κουκούλα στο κεφάλι. Οι δύο δράστες που βρίσκονταν εντός του οχήματός απειλούσαν τη σωματική του ακεραιότητα, χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Μετά από περίπου μία ώρα οδήγησης και ενώ στο μεταξύ είχαν κάνει ολιγόλεπτη στάση, έφθασαν στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπροπύργου, όπου αφού τον αποδέσμευσαν, του αφαίρεσαν την κουκούλα από το κεφάλι του και τον εγκατέλειψαν.

Ο παθών, σε κοντινή απόσταση, εντόπισε το αυτοκίνητό του και διαπίστωσε ότι οι δράστες είχαν αφαιρέσει από το εσωτερικό της βαλίτσας του, το χρηματικό ποσό των (280.000) Ευρώ, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των (30.000) Αμερικανικών Δολαρίων χρήματα τα οποία είχε φέρει μαζί του από το εξωτερικό.

Από την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού που κατασχέθηκε από τον χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου, της Αττικής Οδού καθώς και  παρακείμενων καταστημάτων και εταιρειών διαπιστώθηκε ότι το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες έφερε πινακίδες κυκλοφορίας με αριθμό ΙΗΑ-9....

Όπως προέκυψε, οι υπ’  αριθ. ΙΗΑ-9166 πινακίδες κυκλοφορίας έχουν χορηγηθεί στο υπ’ αριθ. ΕΑ-2..... συμβατικό υπηρεσιακό Ι.Χ.Ε. αυτ-το, μάρκας ¨FORD¨, μοντέλου ¨MAVERICK¨, χρώματος μπλε, της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο έχει κατανεμηθεί προς χρήση στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών και την συγκεκριμένη ημέρα και ώρες, το χρησιμοποιούσε ο Ανθυπαστυνόμος Ν.... Ι.....

Την 08-02-2017 και ώρα 04.30΄ από την οδό Μουσών αριθ. 20 στο Παλαιό Φάληρο αφαιρέθηκε το υπ’ αριθ. ΙΡΚ-6.... Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας ¨CITROEN¨, μοντέλου ¨C 3¨, χρώματος μαύρου, ιδιοκτησίας της εταιρείας ¨L.....¨, που χρησιμοποιεί ο Γ..... Α....  γεν. 18-04-1978 στην Αθήνα. Το όχημα διέθετε συσκευή γεωγραφικού εντοπισμού θέσης (GPS) και την 12.40’ ώρα της 08-02-2017 εντοπίστηκε σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Πολυχνίτου και Ι. Βλαχογιάννη, στις Αχαρνές.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος και ειδικότερα πίσω από το κάθισμα του οδηγού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας τυλιγμένες σε σακούλες, καταφανώς πλαστές, με αριθμό ΙΗΑ-9...., οι οποίες όπως αναφέρθηκε ακριβώς παραπάνω αντιστοιχούν στο υπ’ αριθ. ΕΑ-2... συμβατικό υπηρεσιακό Ι.Χ.Ε. αυτ-το. 

Στις υπ’ αριθ. ΙΗΑ-9...., καταφανώς πλαστές, πινακίδες κυκλοφορίας βρέθηκε το βιολογικό υλικό του Π.... Γ.....

Τέλος, από την άρση απορρήτου και τις σαρώσεις κεραιών προέκυψε ότι ο Ν........ είχε φυσική παρουσία στο σημείο όπου έλαβε χώρα η ληστεία και ο Δ....... τόσο στο σημείο της ληστείας όσο και στο σημείο όπου εγκαταλείφθηκε ο παθών στον Ασπρόπυργο.

Για τον Π.... Γε..... προέκυψε ότι την 09-04-2017 συνελήφθη από τις Αστυνομικές Αρχές της Μόσχας, κατηγορούμενος για παρόμοια αδικήματα και έκτοτε κρατείται σε Κατάστημα Προσωρινής Κράτησης της Περιφέρειας της Μόσχας.

Σε έρευνες στις οικίες τους βρέθηκε το χρηματικό ποσό των (10.720) Ευρώ.

Σε βάρος τους εκδόθηκαν τα υπ’ αριθ. 26/17 και 27/17 από 20-09-2017 Εντάλματα Σύλληψης του 2ου Τακτικού Ανακριτή Αθηνών δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και πρωινές ώρες της 21-09-2017 θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών/ Τμήμα Εκτελέσεως Ποινών.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια