Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιος αξιωματικός της ΕΛΑΣ "άδειασε" τον γενικό γραμματέα και για ποιο θέμα;

Το επεισοδιακό περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές του μήνα στο γραφείο του υπουργού δημόσιας τάξης και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη σύσκεψη για την ανεύρεση λύσης για το
οξύτατο πρόβλημα της καθαριότητας στα κτίρια που στεγάζουν αστυνομικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, για το ίδιο θέμα είχαν προηγηθεί αρκετές συσκέψεις μεταξύ αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων στη διάρκεια του Αυγούστου, σε πολλές από τις οποίες υπό τον γενικό γραμματέα Δημήτρη Αναγνωστάκη, σε μια από τις οποίες αξιωματικός της υπηρεσίας διαχείρισης ευρωπαϊκών και αναπτυξιακών προγραμμάτων, φέρεται να πρότεινε λύση, η οποία ωστόσο σύμφωνα με την εκτίμηση του συνόλου των συναδέλφων του ήταν μη πραγματοποιήσιμη και αποσπασματική.

Στην επίμαχη σύσκεψη στις αρχές του μήνα υπό τον κ. Τόσκα, ο υπουργός ρώτησε εάν βρέθηκε λύση για το θέμα της καθαριότητας και η απάντηση που έλαβε από τον κ. γενικό ήταν πως "δυστυχώς όχι, το ψάχνουμε ακόμα".

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή πήρε το λόγο ο εν λόγω αξιωματικός, ο οποίος φέρεται να είπε πως έχει αυτός τη λύση στο πρόβλημα, με συνέπεια να προκαλέσει την αντίδραση του κ. Αναγνωστάκη, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης του bloko.gr δήλωσε σφόδρα ενοχλημένος δηλώνοντας πως η παρουσία του στη σύσκεψη είναι πλέον εκ του περισσού και αποχώρησε.

Έκτοτε, σημειώνουν οι σχετικές πληροφορίες, ο κ. γενικός όποτε επιθυμεί ενημέρωση από υπηρεσιακά στελέχη, ζητά αυτή να γίνεται με ηλεκτρονική αλληλογραφία.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια