Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Επαγγελματίας" και άκρως επικίνδυνος ο σάτυρος που αυνανιζόταν έξω από νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο της Γλυφάδας

Σοκ προκαλεί όχι μόνο η ειδεχθής πράξη του 54χρονου σάτυρου που πιάστηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης να ασχημονεί δημόσια έξω από νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο στην
περιοχή της Γλυφάδας.


Από το ηλεκτρονικό αρχείο της αστυνομίας διαπιστώθηκε σλυμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr ότι έχει συλληφθεί κατ επανάληψη για τα ίδια αδικηματα στο παρελθόν και συγκεκριμένα.

•    την 28/05/2014 από την Υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων.
•    την 19/07/2011 από Τ.Α. Ζεφυρίου .
       
β) Ακόμη όπως προκύπτει από σηματική αναφορά του Τ.Α. Ζεφυρίου έχει σχηματιστεί και δικογραφία σε βάρος του για παράβαση του άρθρου 353 του Π.Κ.
Την 23/10/2013 συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α. Αχαρνών για παράβαση του άρθρου 337 του Π.Κ.
                               
Γίνεται μνεία ότι ο εν λόγω είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στο Τ.Α. Κορωπίου, βάση της υπ’ αρίθμ.: 11 από 16/01/2017 Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτ/κων Γρεβενών,με την οποία υποχρεούται: α) να διαμένει στο Κορωπί Αττικής, β) να μην απομακρίνεται από τον τόπο αυτό χωρίς έγγραφη άδεια της ως άνω αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής και γ) να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο Τμήμα Ασφαλείας του τόπου κατοικίας του.


Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει το αποτέλεσμα που θα προκύψει από την επεξεργασία στα εγκληματολογικά εργαστήρια των υπολογιστών και των ψηφιακών αρχείων που βρέθηκαν στην κατοχή του, καθώς μετά την κατ' οίκον έρευνα βρέθηκαν τα εξής:

1) μία (1) μαύρη κεντρική μονάδα (πύργος), με αριθμό: 3001Β131000664 μετά σχετικών καλωδίων.
2)  Ένας (1) σκληρός δίσκος χρώματος μαύρο μάρκας MAXTOR
3) Ένα (1) στικάκι (USB) μάρκας «ISY», χρώματος μαύρο-μπλε με τοποθετημένο   ADAPTORA για κάρτα μνήμης.
4) Ένα (1) «usb»  χρώματος κόκκινο, μάρκας «MTECH»
5) Μία (1) κάρτα μνήμης με χωρητικότητα 2 gb TRANSCEND μετά σχετικού ADAPTORA                6) Ένα (1) βαλιτσάκι χρώματος μαύρο περιέχον δύο σκληρούς δίσκους μάρκας WESTERN DIGITAL αμφότεροι μετά σχετικών δελτίων
7) Πέντε (5) ψηφιακοί δίσκοι (DVD) φέροντας εξώφυλλο με απεικόνιση πορνογραφικού υλικού.


   

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια