Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί έστησαν ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό γύρω από μεγάλο οικονομικό παράγοντα

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ημέρες στις αρχές ασφαλείας, καθώς ύποπτες κινήσεις γύρω από το σπίτι μεγάλου οικονομικού παράγοντα της χώρας έχουν προκαλέσει ανησυχία και αρκετοί
αξιωματικοί εκφράζουν φόβους για ένα νέο χτύπημα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης του bloko.gr ο αστυνομικός-συνοδός ασφαλείας του πασίγνωστου οικονομικού παράγοντα ενημερώθηκε από ιδιώτη υπάλληλο φύλαξης για τέσσερις απανωτές ύποπτες διελεύσεις του ίδιου οχήματος έξω από την κατοικία του φυλασσόμενου στόχου.
Κατά τα λεγόμενά του, μάλιστα, ο οδηγός είχε πάντοτε την ίδια κατεύθυνση, ενώ μπροστά από το σπίτι διατηρούσε χαμηλή ταχύτητα.

Ο αστυνομικός ζήτησε τον αριθμό κυκλοφορίας, τον οποίο ζήτησε να τον "χτυπήσουν" στα τερματικά και είδε ότι αντιστοιχούσε σε άλλη μάρκα και τύπο οχήματος. Άμεσα κινήθηκε στο σπίτι και εκεί είδε σε κοντινή απόσταση σταθμευμένα τρία διαφορετικά οχήματα, με επιβάτες νεαρούς 25-30 ετών. Τα δύο αυτοκίνητα, μάλιστα, ήταν χωρίς πινακίδες, ενώ το τρίτο είχε φιμέ τζάμια και δεν μπορούσε να δει στο εσωτερικό του.

Μέχρι να φθάσουν σταθμοί της Άμεσης Δράσης στο σημείο, τα οχήματα είχαν απομακρυνθεί και έτσι δεν έγινε ο απαραίτητος έλεγχος των επιβαινόντων.

Από την ώρα της αναφοράς του αστυνομικού-φρουρού έχει σημάνει συναγερμός στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ και έχει διαταχθεί η 24ωρη φύλαξη της κατοικίας.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια