Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αποκαλυπτικός και γλύφτης ο Φίρερ της ΧΑ (συνέντευξη)

Στις 17 Σεπτέμβρη του 2015, δύο χρόνια μετά την δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα και τρεις ημέρες πριν τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015, ο Φίρερ της ΧΑ Μιχαλολιάκος έδωσε
τηλεφωνική συνέντευξη στον Ν. Χατζηνικολάου στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM.

Η συνέντευξη αυτή διήρκησε 19 λεπτά από τα οποία τα 16 αφορούσαν την δράση των νεοναζιστών της ΧΑ. Αυτά τα 16 λεπτά τα απομαγνητοφωνήσαμε και θα τα παρουσιάσουμε.

Ν. Χατζηνικολάου: Τώρα εσείς έχετε, αντιμετωπίζετε πολιτικά, και την δικαστική περιπέτεια.

Ν. Μιχαλολιάκος: Κοιτάξτε να δείτε

Ν.Χ: Και θέλω να σας ρωτήσω δύο πράγματα:

Ν.Μ: Βεβαίως.

Ν.Χ: Εάν θεωρείτε ότι αυτή η δικαστική περιπέτεια θα έπρεπε ήδη να έχει ολοκληρωθεί, δηλαδή

Ν.Μ: Δεν το πιστεύω μόνο εγώ. Το πιστεύει ολόκληρος ο ελληνικός λαός.

Ν.Χ: Σύμφωνοι, έχω την ίδια γνώμη ότι

Ν.Μ: Εχουν ολοκληρωθεί δύο χρόνια.

Ν.Χ: Αισθάνεσται πολιτικός όμηρος με την δίκη αυτή.

Ν.Μ: Κοιτάξτε να δείτε

Ν.Χ: Ότι είναι σε ομηρία, ότι κρατούν  την ΧΑ;
 
Ν.Μ: Ναι επιχειρούν να την κρατήσουν σε ομηρία, αλλά όπως βλέπετε η ΧΑ βαδίζει κανονικά την πορεία της, δίνει τον αγώνα της και έχει την θερμή συμπαράσταση  ενός σεβαστού τμήματος του ελληνικού λαού. Επομένως τα σχέδιά τους για να μας κρατήσουν σε ομηρία δεν λειτούργησαν.

Ν.Χ: κύριε Μιχαλολιάκο η υπόθεση αυτή, επί της ουσίας της οποίας δεν θέλω να τοποθετηθώ, διότι είναι θέμα της δικαιοσύνης να την κρίνει.

Ν. Μ: Ετσι νομίζω και εγώ, συμφωνώ μαζί σας..

Ν.Χ: Ο δημοσιογράφος δεν έχει όλο το υλικό της δίκης για να μπορεί να βγάλει συμπέρασμα.-Με την τοποθέτησή του αυτή ο Ν.Χ αβαντάρει τον Φίρερ, γιατί μπορεί μεν να μην έχει όλο το υλικό της δικογραφίας, αλλά έχει πληθώρα στοιχείων  από ανθρωποκτονίες, από απόπειρες ανθρωποκτονιών και στοιχεία από την βίαια φασιστική δράση των νεοναζιστών της ΧΑ, που ήταν σε γνώση του και που την καθοδηγούσε ο ίδιος-

Ν.Χ: Όμως εσείς με αφορμή την υπόθεση αυτή έχετε κάνει κάποια αυτοκριτική, ως κόμμα και εσείς ως αρχηγός του κόμματος σε σχέση με την τακτική που ακολουθήσατε στο παρελθόν. Θέλω να πω σήμερα είναι και η μαύρη επέτειος του θανάτου του Φύσσα. Όπως μαύρη επέτειο θεωρώ εγώ   και τον θάνατο των δύο νεαρών της ΧΑ. Χάθηκαν τρεις ζωές και αυτό είναι πολύ άσχημο, είναι μεγάλο κρίμα». Κοιτάζοντας προς τα πίσω και με αφορμή και αυτή τη δίκη και την ταλαιπωρία που περάσατε εσείς, βρεθήκατε προφυλακισμένος για αρκετούς μήνες. Και φαντάζομαι ότι αυτή ήταν μία από τις δύσκολες εμπειρίες για σας. Υπό το φως αυτής ταλαιπωρίας, έχετε κάνει κάποια αυτοκριτική;

Ν. Μιχαλολιάκος: Κοιτάξτε να δείτε.

Ν. Χ: Για την τακτική. Θέλω να πω μήπως, και κλείνω την ερώτηση και σας δίνω όλο το χρόνο για να απαντήσετε. Μήπως το να συμπλέκονται παιδιά στους δρόμους, το να γίνονται επεισόδια  ανάμεσα σε μέλη της ΧΑ, θυμάμαι εκεί στη Λαϊκή Αγορά ή την άλλη φορά με τους μετανάστες κ.λ.π, μήπως όλα αυτά, κάποια στιγμή γίνονται επικίνδυνα και μπορούν να οδηγήσουν στο να χαθούν και ανθρώπινες ζωές».

Ν.Μ: Καταρχάς  εγώ από την πρώτη ημέρα, όπως κύριε  Χατζηνικολάου Γνωρίζετε καταδίκασα την δολοφονία στο Κερατσίνι και οπωσδήποτε καταδικάζω κάθε πράξη βίας και δεν ήταν αυτή η τακτική μας. Γινόντουσαν κάποια επεισόδια πράγματι, τα οποία όμως δεν ήταν αποκλειστική ευθύνη της ΧΑ. Ακόμη και χθες που είχαμε την προεκλογική μας συγκέντρωση  είχαμε τρεις αντισυγκεντρώσεις, γύρω, γύρω.

Δεν οργανώσαμε εμείς ποτέ καμία αντισυγκένρωση, άλλοι οργανώνουν τις αντισυγκενρώσεις και δημιουργούν τα επεισόδια και τις τριβές.

Ν.Χ: Ναι αλλά είχε υπάρξει κάποια δράση των μελών σας και με τις παράνομες αγορές, το θυμάστε, και με παράνομους μετανάστες  στο κέντρο της Αθήνας. Θέλω να πω αυτός ο εντός εισαγωγικών ακτιβισμός μήπως είναι γλιστερός δρόμος και μπορεί να οδηγήσει

Ν.Μ: Ασφαλώς και είναι γλιστερός δρόμος και τον απορρίπτουμε, και τότε τον απορρίπτουμε, αλλά μερικά γεγονότα γινόντουσαν χωρίς να τα ελέγχουμε. Εμείς είχαμε βγάλει αυστηρά εγκύκλιο με την υπογραφή μου και υπάρχει μέσα στη δικογραφία με την οποία καλούσαμε τα μέλη μας και τις οργανώσεις μας να λειτουργούν κατά απόλυτα νόμιμο τρόπο.

Από εκεί και πέρα την όλη υπόθεση την δικαστική, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει έντονο πολιτικό χρώμα και έντονες πολιτικές παρεμβάσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι

Δείτε το βίντεο - Ομιλία Μιχαλολιάκου 3-9-2011


Ν.Χ: Θεωρείτε ότι σας την στήσανε, κύριε Μιχαλολιάκο;

Ν.Μ: Βεβαίως, βεβαίως.

Ν.Μ: Ποιός ο Σαμαράς, ποιός;

Ν.Μ: Βεβαίως ο Σαμαράς και το κύκλωμα του Σαμαρά. Την προηγούμενη  ημέρα της δολοφονίας είχε βγει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ο κ. Μάκης Βορίδης, και είχε πει ότι η ΧΑ πρόκειται περί εγκληματικής οργανώσεως. Δεν θέλω να μπω στα νομικά θέματα. Από νομικής απόψεως πάντως, εάν ρωτήσετε κάποιον έγκριτο νομικό, θα δείτε ότι δεν στέκει. Και θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου στην εκπομπή σας, τον κύριο Νικόπουλο, ότι εάν δεν βρεθεί   κατευθείαν διασύνδεση της ηγεσίας της ΧΑ με την δολοφονία στο Κερατσίνι δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση.

Ν.Χ: Το είπε αυτό, είναι αλήθεια.

Ν.Μ: Βεβαίως το θυμάμαι χαρακτηριστικά. Σας πληροφορώ, ότι και βάση του κατηγορητηρίου, το οποίο  μας έχει αποδοθεί δεν υπάρχει κατευθείαν ευθύνη, ούτε μας αποδόθηκε ηθική αυτουργία. Υπάρχει μια νεφελώδης κατηγορία περί εγκληματικής οργανώσεως.

Ν.Χ: Εγώ καταγράφω την τοποθέτησή σας, αλλά θα αναμείνω, θα με συγχωρέσετε θα αναμείνω τα πορίσματα της δικαιοσύνης.

Ν.Μ: Οπωσδήποτε  η δικαιοσύνη θα κρίνει και θα σεβαστούμε την απόφασή της.

Ν.Χ: Τώρα κύριε πρόεδρε θέλω να σας κάνω ένα, δύο ερωτήματα, στα οποία προσδοκώ να πάρα ειλικρινείς απαντήσεις.

Ν.Μ: Βεβαίως.

Ν.Χ: Ερώτημα πρώτον. Αν εσείς κερδίσετε τις εκλογές θα ξαναγίνουν εκλογές στη χώρα;

Ν.Μ: Είναι υπόθεση εργασίας.

Ν.Χ: Ένα λεπτό να ολοκληρώσω την ερώτησή μου. Εσείς είστε θαυμαστές , να το πω έτσι, της επταετίας , της δικτατορίας του Παπαδόπουλου.

Ν.Μ: Όχι δεν είμαστε.

Ν.Χ: Ε τώρα θα κάνουμε σοβαρή συζήτηση

Ν.Μ: Θα κάνουμε.

Ν.Χ: Εχω διαβάσει κείμενά σας εγώ.

Ν.Μ: Κείμενα δικά μου που να λέω το καθεστώς της 21ης Απριλίου

Ν.Χ: Για τον Παπαδόπουλο έχω διαβάσει.

Ν.Μ: Ότι ήταν άριστο δεν έχω κάνει ποτέ. Ότι επί της εποχής εκείνης υπήρχε μια ησυχία, μια ησυχία στον ελληνικό λαό, και υπήρχε.

Ν.Χ:  Αυτό λέω. Μήπως εάν σας εκλέξει ο Ελληνικός λαός στην συνέχεια έχουμε πολύ ησυχία και καθόλου κάλπες και φασαρία και εκλογές.

Ν.Μ: Όχι αυτό το πράγμα, έχουμε αποφασίσει

Ν.Χ: Αυτή η ερώτησή μου δηλαδή

Ν.Μ: Από την στιγμή

Ν.Χ: Και κλείνω για να απαντήσετε  με άνεση. Σέβεστε το Σύνταγμα της χώρας. Θα ξαναγίνουν εκλογές, εάν ποτέ, εάν ποτέ κερδίζατε τις εκλογές, ή θα μας οδηγήσετε, ή θα είστε ένας νέος  Παπαδόπουλος, νέος Φράγκος ο οποίος θα οδηγήσει τη χώρα στο γύψο;

Ν.Μ: Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται στην εποχή μας. Ζούμε σε μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία με την οικονομία. Και να το ήθελα κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να γίνει και δεν το θέλω. Εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πολιτικό αγώνα, να πάρουμε την έγκριση και την εμπιστοσύνη ενός τμήματος του ελληνικού λαού, όσο το δυνατό μεγαλύτερο. Και στο μέλλον προσδοκούμε για μεγαλύτερο ποσοστό. Αλλά αυτό που αναφέρατε δεν ισχύει και δεν είναι δυνατόν να γίνει.

Ν.Χ: Εγώ έχω ακούσει παλαιά δήλωσή σας, βέβαια προ πολλών ετών δεν θυμάμαι πότε, μπορεί να είναι 15 και 20 χρόνια, όπου λέγατε ότι είμαστε η σπορά των ητημένων του 45. Είμαστε φασίστες.

Ν.Μ: Όχι δεν είναι κείμενο δικό μου αυτό.

Ν.Χ: Το έχω διαβάσει σε δέκα διαφορετικά σάϊτ.

Ν.Μ: Δεν είναι δικό μου.

Ν.Χ: Δεν είναι δικό σας.

Ν.Μ: Δεν είναι δικό μου κείμενο και αναφέρεστε σε κείμενο ενός ιδεολογικού εντύπου το οποίο έβγαινε

Ν.Χ: Ακριβώς.

Ν.Μ: Όταν δεν κάναμε πολιτική και είναι προ 30 ετών.

Ν.Χ: Εντάξει, προ 30 ετών. Κύριε Μιχαλολιάκο πείτε μου σας παρακαλώ είναι δημοκρατικό κόμμα η ΧΑ;

Ν.Μ: Αφού σέβεται το Σύνταγμα και τους νόμους και έχει κάνει δήλωση σχετική στον Αρειο Πάγο. Από εκεί και πέρα ότι το Σύνταγμα έχει ατέλειες και θα θέλαμε μέσω νομίμων διαδικασιών να αναθεωρηθεί σε κάποια σημεία του , σε κάποια άρθρα του.

Ν.Χ: Όπως.

Ν.Μ: Όπως νόμος περί ευθύνης υπουργών.

Ν.Χ: Αυτό είναι, εντάξει. Πάνδημο αίτημα

Ν.Μ: Αρθρο που προβλέπει εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Στο οποίο στηρίχθηκαν για το Μνημόνιο κατά παράνομο τρόπο. Το ξέρετε ότι υπάρχει άρθρο στο Σύνταγμα που επιτρέπει στην πλειοψηφία των βουλευτών να αλλάξουν τα όρια της επικράτειας.

Ν.Χ: Πείτε μου σας παρακαλώ.

Ν.Μ: Δηλαδή το να υπάρχει ένα Σύνταγμα ενός ελεύθερου κράτους το οποίο να επιτρέπει σε μια βουλή να εκχωρεί την εθνική κυριαρχία δεν είναι Σύνταγμα ελεύθερου κράτους, είναι Σύνταγμα αποικίας, προτεκτοράτου.

Ν.Χ: Πείτε μου σας παρακαλώ η ΧΑ έχει θαυμασμό, να το πω έτσι, για το Ναζισμό. Και το ρωτώ, ένα λεπτό δεν διακόπτω τις απαντήσεις σας. Θέλω να ολοκληρώνω τις ερωτήσεις μου. Σειρά στελεχών της ΧΑ,  και εσείς, έχουν γράψει κείμενα από τα οποία προκύπτει θαυμασμός, τα έχω μπροστά μου, δεν έχει νόημα να τα διαβάσω. Του Χρήστου του Παππά, δεξί σας χέρι, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος μέχρι χθες που λειτουργούσε η Βουλή, τον είδαμε και ντυμένο με την στολή αυτή, τον αγκυλωτό σταυρό. Και όλα αυτά όταν τίθενται από τους δημοσιογράφους σε εσάς, δεν ακούω από εσάς να τα αποκηρύσσετε. Δεν ακούω να λέτε λάθος Χ, διαγράφουμε είμαστε κόντρα. Ακούω απαντήσεις μεσοβέζικες, περίεργες.

Ν.Μ: Θα σας απαντήσω ευθέως λοιπόν. Πρώτα απ’ όλα αυτές οι φωτογραφίες που αναφέρατε με το φίλο μου και συνεργάτη μου όνως, τον Χρήστο τον Παππά και τα κείμενα αυτά αφορούν μια περίοδο προ 30 ετών. Εμείς  το 1992 αποφασίσαμε να κάνουμε πολιτική με το 2ο συνέδριο της ΧΑ και ορίσαμε σαν ιδεολογία μας τον λαϊκό εθνικισμό. Ο Ναζισμός ήταν μια υπόθεση του μεσοπολέμου της Γερμανίας, που οδήγησε και στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Και προκαλώ τον οποιοδήποτε να μου πει, έστω και μία λέξη, ότι εγώ έγραψα καλώς έγινε η κατοχή, ότι εμείς δεν θα πολεμούσαμε τους  γερμανούς εισβολείς. Επίσης είμαστε από τους πρώτους που έχουμε θέσει το ζήτημα των κατοχικών δανείων. Επειτα να μην ξεχνάμε, ότι ζούμε στην Ελλάδα του 2015 και όχι στην Γερμανία του μεσοπολέμου. Αυτά όλα ανήκουν στο παρελθόν, αφορούν ιστορικές και ιδεολογικές

Ν.Χ: Ανήκουν στο παρελθόν, αλλά έχουν ματώσει οι έλληνες  από την γερμανική κατοχή και κάθε οικογένεια έχει νεκρούς. Και όταν βλέπουμε φωτογραφίες των ηγετικών στελεχών σας με τον αγκυλωτό σταυρό στο χέρι, και με τατουάζ ακόμη και σήμερα.

Ν.Μ: Ολη αυτή η προπαγάνδα παίχθηκε στα μέσα εδώ και δύο χρόνια, δεν απέδωσε μην την συνεχίζεται.

Ν.Χ: Όχι εγώ ρωτώ εσάς. Δεν τα λέω χωρίς εσείς να είστε παρών.

Ν.Μ: Δεν κλήθηκε ο ελληνικός λαός γι’ αυτά τα πράγματα. Διότι εμείς ποτέ δεν πλησιάσαμε τον λαό μιλώντας γι’ αυτά τα πράγματα και για όλες αυτές τις ιστορίες. Λοιπόν θέλω να σας πω με απλά λόγια. Εχουμε δηλώσει ότι είμαστε έλληνες εθνικιστές, ζούμε στην Ελλάδα του 2015, συμμεριζόμαστε και αγωνιζόμαστε για τα προβλήματα του ελληνικού λαού, όπως είναι το μνημόνιο και οι παράνομοι μετανάστες.

Ν.Χ: Τα εγκλήματα των Ναζί στην Ελλάδα;

Ν.Μ: Τα έχω καταδικάσει σε βιβλίο μου το 2000.

Ν.Χ: Μάλιστα.

Ν.Μ: Υπάρχει βιβλίο μου, από τις στάχτες της παγκοσμιοποίησης στο Βερολίνο, όπου μιλάω για το μεσοπόλεμο, από το τέλος του πολέμου μέχρι σήμερα, όπου σαφέστατα γράφω ότι έγιναν εκτελέσεις μαζικές αθώων από τα στρατεύματα κατοχής.

Ν.Χ: Τώρα μου στέλνουν το βίντεο, όπου ακούγεται η φωνή σας ότι είμαστε  η σπορά των ηττημένων του 45.

Ν.Μ: Δεν υπάρχει αυτό το βίντεο και παρακαλώ να το βάλετε. Δεν υπάρχει βίντεο που λέω αυτό το πράγμα. Να το βάλετε και στο διαδίκτυο δεν έχω καμία αντίρρηση.

Δείτε το βίντεο, που δεν είναι πριν από 30 χρόνια, αλλά στις 3-3-2012, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές


Ν.Χ: Πείτε μου κάτι τελευταίο για να κλείσουμε

Ν.Μ: Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι το 1940 το καθεστώς που πολέμησε και το Μουσολίνι και το Χίτλερ

Ν.Χ: Πάντως οι φωτογραφίες  του εκπροσώπου σας, Κασιδιάρη, με το χιτλερικό σταυρό στο μπράτσο, είναι τωρινές, είναι προχθεσινές.

Ν.Μ: Νομίζω ότι έχει δώσει τις εξηγήσεις του και είναι ένας αρχαίος ελληνικός συμβολισμός. Αυτός που υπάρχει στον Αριο Πάγο και παντού γενικά. Εν τοιαύτη περιπτώσει μην ξεχνάτε ότι το καθεστώς του Χίτλερ και του Μουσολίνι, το πολέμησε ένα ανάλογο καθεστώς που είχαμε στην Ελλάδα, το καθεστώς της 4ης Αυγούστου. Επομένως οι προσεγγίσεις είναι ιδεολογικές. Δεν σημαίνει ότι εμείς θα είμασταν με τους γερμανούς και τους ιταλούς. Θα τους πολεμούσαμε γιατί ήταν εισβολείς της πατρίδας μας.  

Ν. Χ: Εχω κείμενα μπροστά μου κ. Μιχαλολιάκο. Εχω κείμενο του Χρήστου του Παππά που έλεγε ο Φίρερ του Γερμανικού Ράϊχ, αυτός ο οραματιστής  της Νέας Ευρώπης και η Εύα Μπράουν αυτοκτόνησαν στις τρεισήμισι της 30ης Απρίλη του 1945.

Ν. Μιχαλολιάκος: Τι ερμηνεία έχει αυτό το κείμενο;

Ν.Χ: Τώρα θα σας πω, θα το καταλάβετε την ίδια ημέρα.

Ν.Μ: Να σας ρωτήσω κάτι;

Ν. Χ: Είναι 1983 το κείμενο

Ν.Μ: Μπράβο. Την ίδια μέρα μετά από 30 χρόνια εμείς οι έλληνες εθνικιστές.

Ν.Χ: Αφήστε με να ολοκληρώσω και θα μου απαντήσετε.

Ν.Μ: Γιατί δεν βάζετε κάποιο κείμενο του Τσίπρα για το Στάλιν που ήτανε στην ΚΝΕ.

Ν.Χ: Είναι το ένα ξεπλένει το άλλο. Ε;

Ν.Μ: Όχι δεν είναι το ένα ξεπλένει το άλλο. Είναι η επιλεκτικότητα, όχι η δική σας, αλλά του δημοσιογραφικού κόσμου. Βάζει τους κομμουνιστές  σαν μεγάλους δημοκράτες που είναι τα χέρια τους βουτηγμένα στο αίμα σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα. Και από εκεί και πέρα παίρνετε αφορμή, ένα απλό κείμενο κάποιου πριν 33 χρόνια και προσπαθείτε να αποδώσετε χαρακτηρισμό σε ένα κόμμα που δραστηριοποιείτε  τα τελευταία χρόνια.

Ν.Χ: «Μια το παλιό κείμενο, μια το καινούργιο τατουάζ, που λέει έτσι δεν είναι γιουβέτσι, μια για το χαιρετισμό (εννοεί τον ναζιστικό χαιρετισμό, επισήμανση δική μας) που είναι ίδιος με το χαιρετισμό τότε.

Ν.Μ: Για την προτομή του Στάλιν  στο ΚΚΕ δεν άκουσα να γίνεται κάποια κριτική.. Οι άνθρωποι το φωνάζουν σε σύνθημα ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ. Και όσον αφορά τον ακτιβισμό κύριε Χατζηνικολάου υπήρξαν και επίλεκτα στελέχη της ΝΔ και του δημοσιογραφικού κόσμου, που κάποτε είχαν ανάλογες ομάδες περιφρουρήσεως. (Ετσι βαφτίζει ο Φιρεράκος τα Τάγματα Εφόδου, επισήμανση δική μας). Στην Καλαμάτα είχαν γίνει μεγάλα επεισόδια, είχαν πέσει πυροβολισμοί, είχαν γίνει τραυματισμοί. Σ’ αυτά δεν βλέπω  κανείς  να αναφέρεται.

Ν. Χ: Αλήθεια είναι αυτό.

Ν.Μ: Οσον αφορά  την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία στο Κερατσίνι την αναλαμβάνουμε. Αλλά ποινική ευθύνη δεν υπάρχει. Αν υπήρχε γιατί δεν υπήρξε ποτέ για την δολοφονία του Τεμπονέρα, για την δολοφονία του Λαμπράκη.

Είναι δυνατόν ένα ολόκληρο κόμμα να κατηγορείται, γιατί ένα οπαδός, ένας φίλος του κόμματος (που μαζί με τρία άλλα στελέχη της ΧΑ ο Ρουπακιάς όρκιζε τα δόκιμα μέλη της ΧΑ στον ποταμό ΝΕΔΑ επισήμανση δική μας), προέβη σε μια καταδικαστική πράξη!» Θυμίζουμε ότι στις 18 Σεπτέμβρη του 2013 η ΧΑ με δελτίο τύπου παρουσίασε την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ως σύγκρουση για γηπεδικά ζητήματα.

Ν.Χ: Κύριε ΜΙχαλολιάκο σας ευχαριστώ.

Ν.Μ: Ευχαριστώ και εγώ πολύ. Να είσαστε καλά.

Ν. Χ: Καλή σας ημέρα

Ν. Μ: Για σας»


eksegersi.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια