Η Ένωση Αργολίδας για τη νέα σχολική χρονιά

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας , με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, εύχεται ολόψυχα σε όλους τους μαθητές Υγεία και Καλή Πρόοδο. Στους μαθητές που τη
φετινή χρονιά εισέρχονται στην Α’βάθμια εκπαίδευση ευχόμεθα καλή προσαρμογή ενώ σε εκείνους που πρόκειται να συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, τους συνοδεύουν οι ευχές μας, ώστε να κατακτήσουν τους στόχους τους.

     Επιπλέον, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς,  ευχόμεθα καλή δύναμη και κουράγιο ώστε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να μπορέσουν να ανταποκριθούν με απόλυτη επιτυχία στους ρόλους τους.


     Επίσης επικροτούμε την πρωτοβουλία του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. να διανεμηθούν από συναδέλφους των Τμημάτων Τροχαίας ειδικά ενημερωτικά έντυπα του Κ.Ο.Κ. στα Δημοτικά Σχολεία με την έναρξη της σχολικής χρονιάς στον αγιασμό αυτών, στους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                                     ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ

_