Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στα μονοπάτια της ιστορίας της πόλης του Ηρακλείου με την ΙΡΑ

Κούλε, Καστέλλο ντελ Μόλο (Castello del Molo), Ρόκκα α Μάρε (Rocca a Mare), Κάστρο της θάλασσας (Castello a Mare), Κάστρο της Κάντια ή πρώην Χάνδακα (Castel di Candia) λέγεται το
θαλάσσιο φρούριο που κτίστηκε από τους Ενετούς στο Ηράκλειο, και θα επισκεφθεί η  Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, την Παρασκευή  08/09/2017 και ώρα 17:00.
 Πολλές γοητευτικές εικόνες και ταυτόχρονα σταθμούς της ιδιαίτερης ιστορίας του Μεγάλου Κάστρου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όσοι παρακολουθήσουν την  ξενάγηση σε συνεργασία με την εθελόντρια ξεναγό κ. Αθηνά ΣΦΑΚΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ.
Η προνομιακή μας ξενάγηση, περιλαμβάνει   επιλεγμένους χώρους του κέντρου της πόλης του Ηρακλείου, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της, μέσω χαρακτηριστικών μνημείων, μεταξύ των οποίων :  ΠΥΛΗ ΔΕΡΜΑΤΑ – ΠΥΛΗ ΠΡΙΟΥΛΗ – ΠΑΡΑΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΕΤΙΚΩΝ ΤΟΙΧΩΝ – ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΩΝ ΔΟΜΗΝΙΚΑΝΩΝ – ΠΛΑΤΕΙΑ 18 ΑΓΓΛΩΝ – ΕΝΕΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ - ΦΡΟΥΡΙΟ ΚΟΥΛΕ καθώς και άλλα κεντρικά σημεία διέλευσης, η σπουδαιότητα των οποίων παραμένει, δυστυχώς, άγνωστη στο ευρύ κοινό.
Μετά το πέρας της ξενάγησης η Ένωση μας θα προσφέρει στους συμμετέχοντες  «ένα αναψυκτικό»  στο κατάστημα με την επωνυμία «Μικρό Σαράι»  Αγίου Τίτου και Ευρώπης.  
            Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.
            Σημείο συνάντησης, ορίζεται η ΠΥΛΗ ΔΕΡΜΑΤΑ, στις 17:00.
            Με την πεποίθηση, πως η γνωριμία με την πόλη μας θα αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη και θα ενισχύσει την αγάπη για αυτήν 
  Σας περιμένουμε      
Για την  Τ.Δ. Ηρακλείου   

         Ο Πρόεδρος                                                        H Γενική Γραμματέας
     Μανόλης Ζαχαριουδάκης                                            Έφη Φλουρή    
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια