Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Έχει βαρέσει διάλυση η αστυνομία στα Χανιά'' - Κείμενο αναγνώστη

Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Bloko.gr. Ο αναγνώστης παραθέτει περιστατικά που συνέβησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στα Χανιά.



Καλημέρα από την Κίσσαμο Χανίων .Με αφορμή το άρθρο σας  /Έκλεψαν τις απολιθωμένες πατημασιές ηλικίας 5,7 εκατ. χρόνων στην Κίσσαμο /θέλω να σας γνωρίσω επίσης τα εξής ως απλός πολίτης που αγωνιά για τον τόπο του.

 Δεν είναι μόνο αυτή η κλοπή που έγινε μετά από 5,7 εκατομμύρια χρόνια εδώ , είναι η Ληστείες και οι κλοπές από αλλοδαπούς και από άλλους που έχουν ρημάξει την περιοχή , είναι το απίστευτο μπλοκάρισμα των οχημάτων , τα θανατηφόρα τροχαία , η διακίνηση ναρκωτικών μπροστά στα μάτια μας μέρα μεσημέρι και πολλά άλλα για τα οποία έχουμε επανειλημμένα κάνει τα παράπονά μας .

  Η αστυνομία εδώ στα Χανιά / θυμηθείτε το πρόσφατο τροχαίο που κόστισε την ζωή σε δύο φοιτητές / έχει βαρέσει διάλυση και όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Θα παρακαλούσαμε αυτή η κατάσταση που σας περιγράφω ευρισκόμενος σε απόγνωση να ακουστεί ώστε , να βοηθηθούμε
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια