Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγκέντρωση και πορεία, το απόγευμα, στη μνήμη του Παύλου

Με κεντρικό αίτημα να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής η σημερινή αντιφασιστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα (18:00) με πορεία από τη Βουλή προς τα κεντρικά γραφεία της
ναζιστικής οργάνωσης στη Μεσογείων, τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Όπως έχει ήδη καταδειχθεί από τις καταθέσεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής, τα γραφεία της οργάνωσης αποτελούν ορμητήρια των ταγμάτων εφόδου: από τη δολοφονία Φύσσα, που ήταν αποτέλεσμα της συντεταγμένης δράσης της τοπικής οργάνωσης στη Νίκαια, μέχρι την πρόσφατη επίθεση στον φοιτητή Αλέξη Λάζαρη έξω από τα γραφεία της Μεσογείων.
Τη Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη η οικογένεια Φύσσα καλεί σε συγκέντρωση και πορεία από το μνημείο του Παύλου στο Κερατσίνι, στις 5 το απόγευμα, καθώς και σε εκδήλωση-συναυλία, στις 8 το βράδυ, με τίτλο «4 χρόνια χωρίς τον Παύλο – Πώς ανέχεσαι ΝΑΖεIς μαζί τους;» στην έκταση Καστράκι Δραπετσώνας (έναντι πύλης Ε2 στο Λιμάνι του Πειραιά, πλησίον ηλεκτρικού σταθμού) με ελεύθερη είσοδο.
Συμμετέχουν φιλικά οι Γ. Αγγελάκας, Π. Παυλίδης, Magic de Spell, Fundracar, Μύκητες, Σ. Γραμμένος, Taburo Bota  κ.ά. Στο τέλος της συναυλίας οι δημοτικές συγκοινωνίες Κερατσινίου θα μεταφέρουν όποιον το επιθυμεί πίσω στο μνημείο για διευκόλυνση της αποχώρησης.
Και στις δύο συγκεντρώσεις καλούν αντιφασιστικές οργανώσεις, σωματεία και συλλογικότητες (Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας-Πειραιά, ΚΕΕΡΦΑ, Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, Εργατική Λέσχη Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΣΥΠΡΟΜΕ κ.ά.).
efsyn.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια