Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στη Δράμα οι Αξιωματικοί Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Γνωρίζεται ότι τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017, στο πλαίσιο της γενικότερης εξωστρέφειας που διέπει τις δράσεις της Ένωσής μας, στη πάγια τακτική να βρισκόμαστε κοντά στα μέλη
καταγράφοντας τα υπηρεσιακά τους ζητήματα και τα λειτουργικά, υλικοτεχνικά προβλήματα των αστυνομικών υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Δ.Σ. στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας με αφορμή και τη πρόσφατη μεταστέγαση της σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.
     Στη συνάντηση του Δ.Σ που ακολούθησε με τον Διευθυντή Αστυνομίας Δράμας Ταξίαρχο κ.ΚΑΊ΄ΠΑΚΗ Γεώργιο και τους διοικούντες αξιωματικούς των υφιστάμενων υπηρεσιών της Δ.Α Δράμας, έγινε αναφορά στα ειδικότερα θέματα που απασχολούν την Υπηρεσία, που σχετίζονται κατά βάση με ζητήματα υπηρεσιακής καθημερινότητας και κατά περίπτωση δυσχεραίνουν την μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα στη μάχη για τη καταπολέμηση της εγκληματικότητας. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΑΜΘ & Γ΄ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α Α/Υ κ.ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος εκ μέρους του Δ.Σ. ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη παρουσία τους και την θερμή υποδοχή της Ένωσης. Στη συνέχεια ενημέρωσε για τα τρέχοντα συνδικαλιστικά θέματα, το νέο μισθολόγιο, τις τελευταίες διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας μας, την προσπάθεια της Π.Ο.ΑΞΙ.Α για ανάδειξη και επίλυση των στρεβλώσεων της επετηρίδας Αξιωματικών Τ.Ε.Μ.Α με την κατάθεση πρότασης αύξησης οργανικών θέσεων Αστυνόμων Α΄, τη προώθηση ρύθμιση ιεραρχικής εξέλιξης Ανθ/μων-Υπαστυνόμων του Ν.3686/2008 με την άρση των αδικιών του ισχύοντος βαθμολογίου τους και βέβαια το μείζον ζήτημα της παράλληλης επετηρίδας προς συμπλήρωση 35ετίας & παροχή δυνατότητας παραμονής στο Σώμα των Αξιωματικών [αποφυγή ανεπιθύμητης πρόωρης αποστρατείας].

      Τέλος, υπογραμμίστηκε το σημαντικό έργο που επιτελεί η Δ.Α Δράμας με τη βοήθεια και το φιλότιμο των στελεχών & του αστυνομικού προσωπικού γενικότερα, παρά τα πολλαπλά αστυνομικά θέματα που αντιμετωπίζει λόγω του Προαναχωρησιακού Κέντρου Αλλοδαπών στο Παρανέστι, της ανοιχτής δομής φιλοξενίας προσφύγων στη Βιομηχανική περιοχή Δράμας και των θεμάτων του Ελέγχου Διαβατηρίων Εξοχής στο Κ.Νευροκόπι. Εν προκειμένω δηλώθηκε η έμπρακτη στήριξη μας και δεσμευτήκαμε ως Δ.Σ να συμβάλλουμε θεσμικά με παρεμβάσεις μας στη πολιτική και φυσική ηγεσία, στην ανάδειξη και επίλυση των ζητημάτων της Δ/νσης Αστυν.Δράμας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ                ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ 
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια