Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομία: Ο φτωχός συγγενής του κράτους

Τα προβλήματα του κτιρίου, όπου θα συστεγαστούν δύο τμήματα τροχαίας έθεσε αντιπροσωπεία της Ένωσης Δυτικής Αττικής στον Επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ σε συνάντηση, που είχαν την Παρασκευή. Διαβάστε
την ανακοίνωση τής Ένωσης:
Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι 
Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου, συνάντηση μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, με τον Επιτελάρχη της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Καραμαλάκη Μιχάλη. 

     Ο κ. Επιτελάρχης ενημερώθηκε σχετικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει για το κτίριο επί της οδού Τσαλαβούτα αρ.4 στο Περιστέρι όπου θα συστεγαστούν η Τροχαία Περιστερίου και Αιγάλεω και τις κατασκευαστικές ατέλειες τις οποίες παρουσιάζει, καθιστώντας το κτίριο ουσιαστικά ακατάλληλο αφού η κατασκευή του και η συντήρηση του δεν συνάδει με κτίριο στο οποίο θα στεγαστούν Αστυνομικές υπηρεσίες ενός σύγχρονου και ευρωπαϊκού κράτους.
     Ο κ. Επιτελάρχης κατανόησε πλήρως το θέμα και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να αναληφθούν πρωτοβουλίες από την Ελληνική Αστυνομία έτσι ώστε το κτίριο να καταστεί απολύτως λειτουργικό και αξιοπρεπές όπως αρμόζει σε μια σύγχρονη Αστυνομία που όλοι μας διακαώς επιθυμούμε.
     Τέλος όλοι αυτοί που νομίζουν ότι η Αστυνομία θα συνεχίσει να είναι ο φτωχός συγγενής του κράτους, πλανώνται πλάνην  οικτρά, οι καιροί άλλαξαν και καλό για αυτούς είναι να το αντιληφθούν άμεσα.


Για το Δ.Σ.
 - Ο -                                                                                                            - Ο -
      Πρόεδρος                                                                                                  Γεν. Γραμματέας
       ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος                                                                                  ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ Χρήστος


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια