Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι έκανε Γάλλος βουλευτής για να γίνει πρόεδρος του δεξιού κόμματος;


Μπορεί σίγουρα κάποιος πολιτικός να κάνει πολλά πράγματα για να γίνει πρόεδρος ενός κόμματος, αλλά μέχρι τώρα αυτό δεν είχε φτάσει μέχρι και την … κόμη του.

Έτσι και ο Λωράν Βογκιέ, Γάλλος βουλευτής και επίδοξος μνηστήρας για την προεδρία του δεξιού κόμματος, θεωρούσε ότι ένα πράγμα που σίγουρα θα τον εμποδίσει να κατακτήσει την προεδρία είναι τα μαλλιά του! Ναι καλά ακούσατε! Κι όχι μόνο αυτό! Εφόσον εντόπισε το πρόβλημα, έκανε και προσπάθειες να το διορθώσει. Γι’ αυτό αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά του γκρι, για να δείχνει πιο ώριμος, σοφός και γοητευτικός, ώστε τα μέλη του Ρεπουπλικανικού κόμματος να του χαρίσουν την ψήφο τους και το πολυπόθητο αξίωμα.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Γαλλίας Le Monde, o βουλευτής της περιοχής Auvergne-Rhone-Alpes, που μέντοράς του ήταν ο Νικολά Σαρκοζί και πολλές φορές έχει κατηγορηθεί για ακροδεξιά ρητορική, για να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους υποψήφιους της γενιάς του και να τελειοποιήσει την προσωπική του αφήγηση, κατέφυγε στο κομμωτήριο ζητώντας να του γκριζάρουν τα μαλλιά.


«Πριν να έχει ένα φυσικό γκρίζο μαλλί, έβαψε τα μαλλιά του ψαρά για να φαίνεται πιο έμπειρος, από άλλους νεαρούς σαρκοζικούς λύκους», γράφει η εφημερίδα η οποία αποκαλύπτει επίσης ότι κάνει μαθήματα ορθοφωνίας για να αποκτήσει την προφορά της περιοχής στην οποία εκλέγεται, αλλά δεν έχει καταγωγή από εκεί.

Στο παρελθόν ο Βογκιέ φορούσε ένα κόκκινο σακάκι για να ξεχωρίζει από τους άλλους βουλευτές του κόμματός του!


Πηγή: enikos.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια